NIEUWSAvalon

Avalon Transcendent show bij Chattelin


Redactie HiFi.nl | 09 juni 2012 | Avalon

Vandaag, zaterdag 9 juni, is het weer genieten van de bekende, maar zeker ook vernieuwde, Avalon sound bij Chattelin Audio Systems.

De techniek van de Transcendent wijkt enigszins af van vorige types als de Eidolon en Indra. Zo wordt er gebruik gemaakt van twee keer 7 inch Nomex/Keflar Composite Cone woofers en een Concave Ceramic Neodymium tweeter.

“De soundstage van de Transcendent is op en top Avalon, echter is er qua ritmiek, timing en articulatie veel moois bijgekomen waar wij zeer van onder de indruk zijn,” vertelt Peter Chattelin. “Conceptueel is deze Avalon Transendent in feite de basis, en meer betaalbare versie, van de te verwachten Avalon Compass die wij later dit jaar als primeur presenteren!”

Chattelin Audio Systems heeft ervoor gekozen om de Transcendent aan te sturen met Spectral versterking en digitaal! De setting die wereldwijd geroemd wordt om zijn 3D weergave zal je mede op dit aspect verrassen door gebruik te maken van Acustica Applicata`s Daads. Iedereen is welkom op zaterdag 9 juni van 10.30 – 16.00 uur.

Adres:
Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

EDITORS' CHOICE