NIEUWSSamsung

EK-ready: Samsung Smart TV en NOS app

Met de Samsung Smart TV en de Samsung Galaxy Tab als tweede scherm hoef je geen moment van het EK te missen. Met de introductie van de NOS Sport app kun je de winnende goal namelijk zo vaak bekijken als je wilt.

Uit onderzoek dat Ipsos Synovate in opdracht van Samsung heeft uitgevoerd onder 1.000 Nederlanders, blijkt dat 64 procent van de Nederlandse bevolking zichzelf bestempelt als een EK-liefhebber. Ruim een derde van de Nederlandse mannen is van plan om ‘bijna alle wedstrijden’ te gaan zien. 45 procent houdt het zuiver bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Het overgrote deel van de voetballiefhebbers gaat de EK-wedstrijden in huiselijke kring bekijken. De Smart TV van Samsung zorgt ervoor dat iedereen in je huiskamer volop kan genieten van de wedstrijden. Want het Full HD-beeld van de LED-TV is vanuit elke hoek van de kamer goed zichtbaar. De Samsung Smart TV is ook uitgerust met Wi-Fi. Zo kun je tijdens de rust tweets van bekende voetballers en vrienden lezen of via de NOS Sport app de beslissende momenten nogmaals bekijken en analyseren.

 

Tijd om te plassen is er bij voetballiefhebbers niet. 20 procent van de mannen is niet van plan is om tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal naar het toilet te gaan, blijkt uit het onderzoek. Tijdens het komende EK kunnen zij hun toevlucht nemen tot de Samsung GALAXY tablets of smartphones. Als je het echt niet meer houdt, kun je de wedstrijd verder kijken op het tweede scherm.

Via de NOS Sport app kun je alle EK-wedstrijden live op een Samsung Smart TV kijken, of de wedstrijden opnieuw beleven. Met de NOS Sport app heb je ook toegang tot voorbeschouwingen, statistieken en samenvattingen. Of geniet van de mooiste EK-wedstrijden uit het verleden. Zo kun je alle EK-wedstrijden van het Nederlands Elftal sinds 1976 bekijken.

De Samsung Smart TV’s uit de ES7000 en ES8000 serie zijn per direct verkrijgbaar van 40 tot 65 inch. De 40 inch ES7000 versie kost  € 1.599,- incl. BTW. Bij de aanschaf van een Samsung Smart TV 70/80 series (46 inch of meer) krijg je bovendien een ES5400 22 inch Smart TV cadeau. Of kies voor een korting oplopend tot € 150. Kijk op de website van Samsung voor meer informatie.

Kijk op de Beeld special voor al het beeld nieuws in de Meimaand Beeldmaand. 

EDITORS' CHOICE