NIEUWSAVA

BitWise Controls kiest voor AVA

Redactie HiFi.nl | 04 juni 2012 | Fotografie | AVA

Importeur AVA heeft de distributie verworven van BitWise Controls. BitWise Controls uit Denver, Colorado, is een klein bedrijf in industriële, commerciële, residentiële en educatieve stuursystemen.  

Het productgamma van BitWise is bestaat uit twee controllers: de BC4X1 (het kleine model) en de BC1 (het grote model). Beide control units worden geprogrammeerd met de BitWise Project Editor software.

Via WiFi verbonden Apple iOS (iPad/Pod/Touch) of Android apparaten voorzien van de Bitwise App communiceren via de BC4X1 of BC1 control unit met je A/V apparatuur, verlichting, zonwering, alarm en airconditioning. De klant kan ervoor kiezen om voor meerdere apparaten verschillende interfaces te gebruiken die op maat worden gemaakt voor elke individuele gebruiker.

Programmatuur kan op afstand aangepast worden waardoor het niet meer nodig is om naar de klant te gaan wanneer bijvoorbeeld de kabelmaatschappij de zenderlijst veranderd heeft. In elk netwerk kunnen meerdere controllers ingezet worden voor de bediening van verschillende zones. De BC4X1 kost 699 euro en de BC1 1649 euro. Kijk voor meer informatie over de controllers op de website van BitWise Controls of de site van importeur AVA. 


EDITORS' CHOICE