NIEUWSWilson Audio

Vaderdag bij Multifoon: Wilson Audio

Zondag 17 juni is het weer vaderdag en mocht je nou nog geen cadeau hebben, dan biedt Multifoon in Rotterdam wellicht een interessant alternatief. Verras vader met een cadeau dat je helemaal niets kost en laat hem op zijn gemak komen luisteren naar één van `s werelds beste luidsprekers, de Wilson Audio Alexandria II. 

Deze wereldwijd vermaarde luidsprekers staan bij Multifoon prominent opgesteld in de Alexandrium Woonmall. Beluisteren is een belevenis, laat Vader, Pa of Pap eens even zijn gang gaan en gun hem een uurtje met deze fabuleuze weergave, hij zal het er nog lang over hebben. Met een prijs waarvoor al een eengezinswoning kan worden gekocht, zullen de Wilson Audio Alexandria II luidsprekers voor velen buiten bereik zijn. Reden temeer om maar eens te komen luisteren, dit maakt vader niet snel weer mee!

Bovendien is het voor hem een mooie gelegenheid om zich op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen op audiogebied. Verrassende luidsprekers, nieuwe versterkers, slimme d/a converters en diverse nieuwe kabels. 

Multifoon is op vaderdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Alle vaders zijn van harte welkom!

Multifoon Hifi
Alexandrium Woonmall 2e verdieping
Watermanweg 229 A
3067 GA
Rotterdam

Telefoon: 010 251 88 88 
E-mail: info@multifoon.nl
Website

EDITORS' CHOICE