NIEUWSPolk Audio

Nieuwe hoofdtelefoons Polk Audio

Polk Audio introduceert een nieuwe serie hoofdtelefoons, de UltraFit Sports serie. De nieuwe serie bestaat uit vier modellen: de UltraFit 3000, UltraFit 2000, UltraFit 1000 en de UltraFit 500.

UltraFit 3000
De UltraFit 300 is een in-ear ontwerp dat over een hoge geluidskwaliteit en geluidsisolatie beschikt. SecureFitTM ondersteunt een groot assortiment oordopmateriaal en -formaten waardoor ze goed passen, maar toch comfortabel zitten. Een drie-knops afstandsbediening en een in-line microfoon zorgen ervoor dat je de UltraFit 3000 altijd en overal op je iPhone of iPod kan gebruiken. Tevens wordt er een kortere kabel meegeleverd, waardoor je zonder een wirwar aan kabels je iPhone, iPod of mp3 speler op je mouw of boord kunt bevestigen met de kortst mogelijke kabel. 

UltraFit 2000
De UltraFit 2000 is een on-ear hoofdtelefoon voor iedereen die het niet comfortabel vindt oordopjes of in-ear hoofdtelefoons te gebruiken. Net als bij de UltraFit 3000 zorgt de SecureFit ondersteuning voor een passend, maar vooral comfortabel gebruik. 

UltraFit 1000
De UltraFit 1000 is qua ontwerp gelijk aan de UltraFit 500, maar heeft als extra eigenschap een drie-knops in-line afstandsbediening en een microfoon, zodat deze ook gebruikt kan worden in combinatie met je iPhone en iPod. Net als de UltraFit 500 is de 1000 ontworpen zodat-ie precies in het oorkanaal past voor de beste geluidsisolatie. De UltraFit wordt geleverd met een 14 inch kabel.

UltraFit 500
De UltraFit 500 is ontworpen om perfect in de flens van je oor te zitten, die voor een comfortabele pasvorm moet zorgen. De UltraFit 500 maakt geen gebruik van in-line controles of een microfoon, maar is ontworpen om je te verzekeren van een matige geluidsisolatie, zodat je altijd op de hoogte van je omgeving blijft. 

Kijk ook eens op onze Hoofdtelefoon Special

MERK

EDITORS' CHOICE