NIEUWSBose

Bose QuietComfort hoofdtelefoon

De Bose QuietComfort 3 Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoon is de volledige naam van de nieuwe hoofdtelefoon, een hele mond vol. Daarom noemen we `m voor het gemak de QuietComfort 3. Deze on-ear hoofdtelefoon is het kleine broertje van de QuietComfort 15

De Acoustic Noise Cancelling zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid wordt gereduceerd. Hierdoor blijft het gewenste geluid of de rust behouden. Het compact on-ear ontwerp werkt hier ook aan mee. De oorschelpkussens fungeren als een effectief akoestisch tussenstuk en zorgen daarmee niet alleen voor minder ruis, maar ook voor draagcomfort.

De nieuwe hoofdtelefoon is uitgerust met een speciale kabel voor Apple producten. De afstandsbediening heeft drie knoppen en een ge´ntegreerde microfoon. Zo kan er handsfree gebeld worden. Daarnaast kan het volume geregeld worden, nummers geselecteerd worden en spraaktoepassingen bediend worden.

De bijgeveleverde oplaadbare lithium-ionaccu gaat 25 uur mee en kan ongeveer 500 keer opgeladen worden. Daarnaast wordt een draagetui meegeleverd en zijn de oorschelpen van de hoofdtelefoon inklapbaar.

De QuietComfort3 heeft een adviesprijs van 349,95 euro.

Bose heeft ook een Special Page op HiFi.nl

Kijk ook eens op onze Hoofdtelefoon Special

EDITORS' CHOICE