NIEUWSRotel

Rotel introduceert de nieuwe 12-serie

Rotel kondigt met trots de nieuwe 12-serie aan: zes uitbreidingen van het aanbod, voorzien van USB, audiostreaming en de mogelijkheid de hifi gemakkelijk te bedienen via smartphone en tablet.

De prestaties en uitgebreide functionaliteiten maken deze kwalitatief hoogwaardige producten bij uitstek geschikt voor muziekliefhebbers.

Rotel heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van audio en hifi componenten. Met deze ervaring en kennis introduceert Rotel de 12-serie, voorzien van de laatste technieken op het gebied van digitale aansluitmogelijkheden. De 12-serie omvat zes hifi producten, die dankzij een nieuwe geavanceerde systeembenadering, streaming opties en een applicatie voor iOS klaar zijn voor de toekomst.
 

De Rotel RT-12 is een geïntegreerde internetradio-, FM en DAB+-tuner, voor streamingaudio en internetradio. De bediening is eenvoudig, dankzij de Rotel App voor besturing via smartphone of tablet. Het netwerkapparaat staat centraal in de 12-serie, vooral in combinatie met de RA-11- of RA-12-versterker en de Rotel App. De Wolfson WM8740 24/192bit DAC garandeert kwaliteit met de analoge stereo- of coaxiale/optische uitgang. De RT-12 ondersteunt UPnP voor streaming vanaf een PC, NAS of Mediacenter.

De 12-serie heeft drie twee kanaals geïntegreerde versterkers in de lijn. Het paradepaardje is de RA-12. Deze heeft een instelbaar display en ondersteunt iPod USB en Bluetooth audiostreaming. De RA-12 heeft een vermogen van 60 watt per kanaal. De Rotel RA-11 heeft dezelfde mogelijkheden, maar dan met 40 watt per kanaal. Het instapmodel is de RA-10. De RA-10 is perfect voor diegene die op zoek is naar een muzikale stereo versterker zonder display of streaming mogelijkheden.

De RCD-12 cd-speler biedt hoogwaardige audio via analoge of digitale uitgangen. De RCD-12 heeft een slot-loading cd-mechanisme, een dimbaar display en een triggeringang.

De RT-11 is een traditionele tuner zonder streaming en USB connectiviteit. Deze tuner heeft naast GM ook beschikking over DAB/DAB+ voor betere geluidskwaliteit. 

De Rotel 12-serie is vanaf nu 2012 verkrijgbaar in zwart of zilver.

Prijzen 

Tuner

  • RT-12: €750,-
  • RT-11: €330,- 

 

CD-Speler

  • RCD-12: €600,- 

 

Geïntegreerde versterkers

  • RA-12: €750,-
  • RA-11: €650,-
  • RA-10: €400,- 

 

Bowers & Wilkins Benelux, importeur van Rotel, heeft ook een Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE