"/>
 

NIEUWSDenon

Sounds Like You hoofdtelefoons van Denon

Ben je op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon? Bij Denon heb je nu ruim de keuze, want het merk introduceert een nieuwe serie hoofdtelefoons met de naam Sounds Like You. De lijn bestaat uit maar liefst 11 nieuwe modellen. Denons nieuwe lifestyle-gerichte assortiment biedt hoofdtelefoons voor vier verschillende "levensstijlen" of gebruikersscenario’s.

Een nieuwe hoofdtelefoon kiezen is niet altijd gemakkelijk. Het liefst wil je natuurlijk alles: een mooi geluid, stijlvol design en functies die bij jouw levensstijl passen. Denon heeft dit samengesmolten tot het Sounds Like You assortiment. En het maken van een keuze word je ook iets gemakkelijker gemaakt, want Denons nieuwe lifestyle-gerichte assortiment biedt hoofdtelefoons voor vier verschillende "levensstijlen" of gebruikersscenario’s: Music Maniac, Urban Raver, Globe Cruiser en Exercise Freak. De namen geven al een hint over de soorten gebruikers die Denon voor ogen had bij het creëren van de nieuwe hoofdtelefoons.


De Denon AH-D7100 (Music Maniac)

De hoofdtelefoons met de toepasselijke naam Music Maniac zijn ontworpen met het oog op de traditionele audiofiel met het accent op geluidszuiverheid en audiokwaliteit. Het Music Maniac model levert een vlakke frequentierespons voor een natuurlijke klankweergave voor de traditionele audioliefhebber. Het topmodel is de AH-D7100, die gepland staat voor augustus en 1199 euro zal kosten. Met een speciale nieuwe driver-technologie wordt ongewenste resonanties in de membranen gedempt. Dit zorgt voor veel minder vervorming en een krachtige weergave, zelfs bij lage volumes.


De AH-D400 (Urban Raver)

Een tweede lifestylereeks die Denon Urban Raver heeft genoemd, bestaat uit modellen voor de jongere muziekliefhebber die naar moderne muziekgenres luistert en behoefte heeft aan een flinke bas. Het professionele ontwerp van de Urban Raver modellen levert volgens Denon een explosief basgeluid en gedetailleerde treble, onder meer voor een haarscherpe weergave van het subtiele ritme van de hi-hat. De Denon Globe Cruiser hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor gebruikers die regelmatig op reis gaan. Geluidsisolatie en draadloos gebruik via Bluetooth staan centraal. De Denon Exercise Freak hoofdtelefoons zijn geschikt voor de echte sportfanaat en hebben een ietwat krachtigere basklank die de gebruiker motiveert tijdens het sporten. De hoofdtelefoons zijn flexibel en de gebruikte materialen zijn ‘sportbestendig’.


De Denon AH-NCW500SR (Globe Cruiser)

Elke serie komt met zijn eigen apps. Hiermee heb je o.a. toegang tot internetradio, persoonlijke equalizer instellingen en playlists. Meer informatie over de Sounds Like You hoofdtelefoons volgt binnenkort. Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? D+M Group, de nieuwe naam waaronder de merken Denon, Marantz en Boston Acoustics zijn verenigd, organiseerde in juni van dit jaar een European Conference in Valencia. HiFi.nl was erbij en keek naar de AH-D7100 van de Music Maniac lijn (gepland voor augustus, 1199 euro), de AH-D400 uit de Urban Raver reeks (augustus, 299 euro), de AH-NCW500SR (het meest luxe model in de Globe Cruiser serie) en zweetbestendige AH-W150. Je leest het hier.


Klik op de afbeelding voor het verslag van de D&M European Conference in Valencia

Houd de website van Denon in de gaten voor meer info en specificaties.MERK

EDITORS' CHOICE