www.hifiklubben.nl. 

"/>
 

Nieuwe website RAF/Hi-Fi Klubben

RAF werd vorig jaar ingelijfd door de Scandinavische keten Hi-Fi Klubben. Met 80 winkels in Denemarken, Noorwegen en Zweden is Hi-Fi Klubben de grootste elektronicaketen in Scandinavië, de winkels van RAF in Amsterdam en Hilversum zijn de eerste uitbreiding van deze organisatie in Nederland. De vestiging in Amsterdam werd eind vorig jaar feestelijk geopend en HiFi.nl was daarbij om verslag te doen. En nu is ook de website geheel in het nieuw gestoken. In plaats van www.raf.nl, surf je nu naar www.hifiklubben.nl.

Je kunt veel informatie vinden op www.hifiklubben.nl. Het ontwerp is gelijk aan de collega-winkels in Scandinavië. Met de nieuwe en verbeterde webshop kun je gemakkelijker producten zoeken en vinden. Er worden diverse merken gevoerd, zoals bijvoorbeeld Denon, Marantz en NAD. Leuk voordeel: er is gratis verzending bij online aankopen. De meeste hifiliefhebbers willen uiteraard eerst luisteren voor ze hun hifiapparatuur kopen. Dat is voor Hi-Fi Klubben geen probleem. Per product kun je een simpel contactformulier invullen en de producten worden gratis demonstratieklaar gemaakt. Vervolgens wordt er contact opgenomen voor een afspraak.

Op de website vind je ook de nieuwe Klantenclub pagina’s, die de Scandinaviërs nog niet hebben. Het heeft een aantal voordelen om je te registeren voor de Klantenclub, zoals 1 jaar extra garantie op alle producten gekocht bij Hi-fi-Klubben, uitnodigingen voor exclusieve muziek- en filmpresentaties, exclusieve ledenaanbiedingen, prijsvragen en verlotingen alleen voor leden en nog veel meer. Ook is er een Klantenclub microsite met toegang tot je eigen profiel en dat van andere leden. Forum en occasion markt worden op een later tijdstip aangekondigd. Bekijk de website zelf.

Ga je toch liever langs bij de winkel? Hieronder vind je contactinformatie.

RAF/ Hi-Fi Klubben Amsterdam
Rijnstraat 160-168
1079 HR Amsterdam
Tel: 020 – 5411300
E-mail: rijnstraat@hifiklubben.nl

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.30 uur
Donderdag koopavond tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.30-17.00 uurRAF/ Hi-Fi Klubben Hilversum
Langestraat 90-92
1211 GW Hilversum
Tel: 035 - 6250400
E-mail: hilversum@hifiklubben.nl

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:30 uur
Donderdag koopavond tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur

 

EDITORS' CHOICE