04-06-2018 (artikel)

Feestelijke opening nieuwe TRPTK studio: ...

TRPTK heeft haar nieuwe studio aan de Texasdreef 26 in Utrecht in gebruik genomen en viert dat op zaterdag 30 juni aanstaande. Een 5.1 high-end faciliteit en als eerste studio in de wereld met maar liefst 5 KEF Blade Two's. lees verder »
02-06-2018 (artikel)

Achtergrond: 8 van 's werelds meest exclu...

Luidsprekers komen behalve in diverse soorten en maten ook in hele uiteenlopende prijsklassen – zoveel bewees ook het aanbod in München afgelopen maand weer. We zagen de fraaie tweede generatie Debut-... lees verder »
31-05-2018 (artikel)

Teufel voorziet orgel Berlijnse Gedächtni...

Medewerkers van Teufel kijken dagelijks uit op de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche: het hoofdkantoor staat diagonaal tegenover de kerk die in de volksmond ook wel ’Hohler Zahn’ wordt genoemd. Er vinden... lees verder »

22-05-2018 (artikel)

Despacio hifi PA-systeem weer op wereldto...

Vijf jaar geleden geïntroduceerd als 'mogelijk het meest baanbrekende audio-initiatief van dit millenium', nu terug voor een wereldtournee langs diverse internationale podia: het Despacio hifi PA-syst... lees verder »
24-03-2018 (artikel)

Wasdraaitafel? Olympia Ceramica vinylt je...

De designers van het Italiaanse Olympia Ceramica steken niet onder stoelen of banken waar ze de inspiratie voor hun nieuwe wastafels vandaan haalden en hebben met grof geweld de hele badkamer 'vinyld'... lees verder »

Heruitgave Alan Parso...

Zaterdag 2 december aanstaande staat er een bijzondere luistersessie op de kalender bij Rhapsody in Hilversum. Je kunt er terecht voor een exclusieve eerste kennismaking met de compleet geremasterde heruitgave van Alan Parsons' legendarische Eye in the Sky. lees verder »

Hi-Fi Klubben in zee ...

Hi-Fi Klubben en B&O Play werken voortaan samen. Dat betekent dat je alle B&O Play-artikelen voortaan ook in alle 104 fysieke winkels en de online shop van de audioketen kunt vinden. lees verder »

Hoofdtelefoonbeurs Ca...

CanJam Europe, de grootste hoofdtelefoonshow op ons continent, zal aanstaande zaterdag 4 en zondag 5 november voor het eerst plaatsvinden in Berlijn. In muziekhotel nhow in het district Friedrichshain-Kreuzberg zullen meer dan 100 merken vertegenwoordigd zijn. lees verder »