10-05-2019 (artikel)

iFi Audio Aurora: hippe retro speaker van...

iFi Audio kennen we voornamelijk van de kleine kastjes waarin imposante portable usb-dacs, hoofdtelefoonversterkers, voedingen en phonotrappen huizen, waar we er de voorbije maanden behoorlijk wat van reviewde. Op High End München verbaast het merk daarom toch wel een beetje met een all-in-one audiomeubel dat op het eerste gezicht een liefdesbaby lijkt te zijn van Ruark en House of Marley. lees verder »
30-09-2018 (artikel)

Video afspelen vanaf vinyl? Supersense bl...

Analoge video op lp's encoderen en afspelen alsof het 1973 is? Ook dat is binnen het grotere plaatje van de vinyl revival niet langer beperkt tot de geschiedenisboeken. Het Oostenrijkse Supersense is ... lees verder »
10-08-2018 (artikel)

Exclusief vinylmeubel in Frank Zappa-stij...

Frank Zappa-fans opgelet: er is een fraaie nieuwe toevoeging op de markt voor exclusieve, limited edition audiomeubels. De SSKL Soundwave, FZ Limited Edition van LUNO, waar er slechts tien van zullen ... lees verder »

31-07-2018 (artikel)

Horen zonder oren: hoe kan dat?

Bij de term botgeleiding zullen de meesten in eerste instantie aan een medische behandeling denken, maar in plaats van een experimentele nieuwe kraakmethode van de chiropractor hebben we het hier over... lees verder »
28-07-2018 (artikel)

Pirelli F1-wiel is stiekem bluetoothspeak...

Als het op bluetooth-speakers aankomt dan kun je het zo gek niet bedenken of het is er. Fabrikanten doen er alles aan om hun speakers te laten opvallen, zo blijkt ook uit de lancering van dit model do... lees verder »

Futuristische Kozmoph...

Bij de initiatiefnemers van de Kozmophone, het deze week op Kickstarter verschenen futuristische concept voor een draaitafel, mag de vlag al na de eerste dag uit. Voor de innovatieve platenspeler met los te koppelen Bluetoothspeaker is het beoogde bedrag van zo'n 25.000 euro inmiddels al vier keer b... lees verder »

Feestelijke opening n...

TRPTK heeft haar nieuwe studio aan de Texasdreef 26 in Utrecht in gebruik genomen en viert dat op zaterdag 30 juni aanstaande. Een 5.1 high-end faciliteit en als eerste studio in de wereld met maar liefst 5 KEF Blade Two's. lees verder »

Achtergrond: 8 van 's...

Luidsprekers komen behalve in diverse soorten en maten ook in hele uiteenlopende prijsklassen – zoveel bewees ook het aanbod in München afgelopen maand weer. We zagen de fraaie tweede generatie Debut-speakers van ELAC, vanaf een paar honderd euro al in je huiskamer te krijgen, maar ook de stevige aa... lees verder »