Win: Bowers & Wilkins Zeppelin WirelessAfgelopen najaar bracht Bowers & Wilkins de Zeppelin Wireless uit en nu, een flink half jaar later, mogen wij een exemplaar weggeven. Lees snel verder hoe jij de Zeppelin kunt winnen!

De Zeppelin Wireless is volgens het Britse merk de best klinkende Zeppelin ooit. Een gedurfde claim, maar zeker geen slecht onderbouwde. Want hoewel de nieuwe Wireless in hetzelfde iconische design is gegoten als de allereerste Zeppelin van acht jaar geleden, is er behoorlijk wat veranderd.

Zo heeft de speaker bijvoorbeeld vijf nieuwe driver units gekregen. De twee Double Dome tweeters zijn ook te vinden in de prijswinnende CM Serie en de twee midrange drivers maken gebruik van geavanceerde FST-technologie: dezelfde technologie als in de welbekende 800 Series Diamond. In combinatie met een flinke 6,5” subwoofer klinkt de Zeppelin glashelder, zonder daarvoor concessies te doen in het laag. De behuizing is verstevigd en zorgt, mede dankzij glasvezel gewelven, voor minimale resonantie en zuiver geluid.Bovendien is de DSP in de nieuwe Zeppelin twee keer zo krachtig als die in zijn voorganger, wat ervoor zorgt dat het geluid uit de speaker nog gedetailleerder én gedefinieerder klinkt. Daarnaast is muziek afspelen ook nog makkelijker geweest: AirPlay, Bluetooth aptX en Spotify Connect zijn volledig geïntegreerd. Uiteraard is er ook een speciale Bowers & Wilkins Control app te downloaden voor iOS, Android, PC en Mac.

Wil jij de Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless winnen? Geef dan antwoord op onderstaande vraag.


Geslacht M V
Voornaam
Achternaam
Land Nederland Belgie
E-mailadres
* Let op: de winnaar wordt per email op de hoogte gesteld!

Hoeveel driver units heeft de Zeppelin?


klik op het bolletje voor het juiste antwoord.

   Ja ik ga akkoord met de voorwaarden van deze prijsvraag