DENON CEOL USER REVIEW

 

De Denon CEOL N10 is een alles-in-één systeem voor wie van alle gemakken wil worden voorzien tijdens het muziek luisteren. Je kiest voor een toestel als dit (en niet voor een draadloze speaker) omdat je naast radio en streaming ook cd’s wil beluisteren. En misschien wil je toch de veel betere stereo-ervaring ervaren die twee losse luidsprekers bieden ten opzichte van een enkele draadloze speaker?

 

Onder de minisystemen is de CEOL-reeks van Denon al jaren in alle stilte een succes. Deze apparaten met tuner, cd-speler en streaming zijn serieuze alleskunners, waarbij de N10 er nog een schepje bovenop doet met HEOS en AirPlay 2. Maar neem het vooral niet van ons aan, en ervaar het zelf. In samenwerking met Sound United organiseren we namelijk de Denon Ceol User Review voor lezers van HiFi.nl. 

 

HOE WERKT HET?

 

We zijn op zoek naar drie thuistesters om de capaciteiten en kwaliteiten van een Denon minisysteem aan de tand te voelen. Wil jij een paar weken over een Ceol N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we vervolgens integraal zullen publiceren? Dan word je ook nog eens beloond met een Denon Envaya (DSB-250BT) Bluetooth speaker ter waarde van 159 euro.

 

Het enige wat je hoeft te doen, is rechts je gegevens achter te laten én even te laten weten wat je leeftijd en gezinssamenstelling is, zodat we een gevarieerd lezerspanel kunnen samenstellen. Geselecteerde deelnemers krijgen op 12 februari bericht en mogen kort erna een thuistestpakket ontvangen.
MELD JE NU AAN!*Deze actie is op 10 februari gesloten, winnende deelnemers zijn per e-mail op de hoogte gebracht*


Reactie:


Naam:


Telefoonnummer


E-mailadres


* Let op: de winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld!
 
    Ja ik ga akkoord met de voorwaarden van deze prijsvraag en sta toe dat mijn e-mailadres wordt gebruikt voor de HiFi.nl Ún Sound United nieuwsbrieven. Deze oproep loopt tot en met zondag 10 februari 2019. Geselecteerde deelnemers krijgen uiterlijk dinsdag 12 februari bericht.