REVIEWSonos

Sonos Bundle 150

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Ruud Jonker | 01 februari 2009 | Fotografie Ruud Jonker (gastartikel) | Sonos

Enige tijd geleden was het Sonos systeem te gast in de luisterruimte. Vanaf augustus 2008 is Sonos terug met de Bundle 150, de Sonos luidsprekers en de ZoneBridge 100. Sonos biedt een gebruiksvriendelijk draadloos multiroomsysteem om overal in- en om huis muziek te kunnen distribueren. In principe kun je met een afstandsbediening 32 kamers sturen en een bron ten gehore brengen of per kamer een individuele muziekkeuze maken.

De voordelige Bundle 150 bestaat uit een ZP120 ZonePlayer, een ZP90 ZonePlayer en de Sonos Controller. Dit pakket heeft een adviesprijs van 999 euro en is ideaal om met multiroom muziek te beginnen. De ZP120 heeft een ingebouwde analoge D-klasse versterker (55 Watt/kanaal). Daar kunnen bijvoorbeeld de eigen Sonos luidsprekers op aangesloten worden.

Sonos heeft een uitgebreidere Bundle 150 met bijgeleverde luidsprekers (1149 euro adviesprijs). Er is ook een RCA-uitgang voor een actieve subwoofer. Deze heeft een crossover bij 80 Hz en is autodetecting. De ZP120 kan een draadloos peer-topeer netwerk onderhouden of contact maken met een bestaand bedraad ethernet.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

EDITORS' CHOICE