Vita Audio R4 IMS

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Ivo van den Broek | 01 december 2008 | Fotografie Ivo van den Broek | Vita Audio/Ruark Audio

De Vita Audio R4 Integrated Music System is het nieuwste product van Vita Audio. Hij bouwt voort op het succes van de R1 en R2, maar is - dankzij veel nieuwe extra`s - een compleet, flexibel en compact audiosysteem geworden.

Vita Audio specialiseert zich in het maken van compacte audiosystemen waar kwaliteit primeert boven kwantiteit. Het bedrijf werd opgericht door mensen die hun sporen hebben verdiend in de Britse audiowereld zoals Alan O`Rourke van Ruark Acoustics. Hun doel is eenvoudig: de beste compacte audioapparatuur ontwikkelen. Vita Audio ging van start in 2006 met de twee radio’s: de R1 en R2. Dit jaar kwam daar de R4 bij.

Rotodail

Jazeker, ook ik was sceptisch ten opzichte van `stand alone` muzieksystemen voorzien van iPod docking station, maar bij het zien van de R4 begon ik direct al te twijfelen aan mijn vooringenomenheid.

Dit audiosysteem is compact (14 x 45 x 25 cm bij 8 kg) en getuigt van ware schoonheid. Hij is verkrijgbaar in walnoten, ivoor hoogglanslak of pianolak zwart en is overal neer te zetten, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Denk hierbij aan slaapkamer, keuken of kantoor. Naast een iPod dockingstation is de R4 voorzien van een cd-speler (cd-da, cd-r/rw, mp3 en wma), een usb-poort (mp3, wma), DAB, FM radio en twee gewone stereo-ingangen.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

EDITORS' CHOICE