REVIEWAudiovector

Conclusie

Het is goed om te constateren dat een fabrikant door zijn gehele luidsprekerpakket een zelfde filosofie hanteert en niet per serie/prijsklasse een ander doel na streeft. Al haalt de K3 Super niet het niveau van een eerder beluisterde Mi3 Signature er zijn duidelijke overeenkomsten in de manier waarop de muziek weergegeven wordt. Kenmerken zijn snelheid, openheid, transparantie waarbij de muzikaliteit prevaleert boven bijvoorbeeld extreme detaillering of een ander specifiek punt.

De K3 Super speakers zijn vergaand neutraal en makkelijk aan te sturen zodat met de keuze van een versterker en bron de weergave subtiel een bepaalde kant op te sturen is. Door de doordachte constructie van de kast en de gebruikte QWR technologie zijn de speakers makkelijk in de luisterruimte te plaatsen en blijft de laagweergave te allen tijde strak en goed doortekend. Tel daarbij de fraaie afwerking en mogelijkheid tot upgraden en de conclusie kan niet anders dan positief uitvallen. Audiovector zet met de K3 Super een speaker op de markt die de concurrentie met andere grote spelers op de markt probleemloos aan kan. Voor mij een winnaar die ik zonder enig voorbehoud kan aanbevelen. Ga zelf luisteren bij een dealer en de kans is groot dat ook u valt voor deze speakers.


Importeur:
Top Hifi
Slangekruid 24
2681 XC Monster
Tel. 0633892644
www.audiovector.com

 

Gebruikte Hardware: 

  • vM MA240 geintegreerde versterker
  • vM PA535 eindversterker
  • vM PHM3 phonotrap
  • NAD T585 multispeler
  • Clearaudio Champion platenspeler met Shelter 201 element
  • Bekabeling en accessoires: Siltech SQ88G5 Classic, Sharkwire SC-L03 interlinks, Inakustik Black&White  LS1002 luidsprekerkabels, Inakustik AC1502-6 stekkerblok, Supra Lorad netsnoeren, AHP klankmodule, Target Spike Shoes, Master Base en Vibrapod dempers, Alphason audiorack.

EDITORS' CHOICE