Bose dxa 2120

195 x bekeken | geplaatst op 25 september 2016

T.e.a.b.kenmerken

Merk Bose
Categorie Eindversterker
Type DXA 2120
Serienummer 040754Z91890145AC
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2009
Geplaatst op 25-09-2016

BeschrijvingZeer professionele digitale mixer/amplifier te koop. (niet voor huiskamergebruik, meer voor horecagelegenheden/ dj`s)
Is gebruikt maar werkt nog prima. Nieuw € 1360,-
Ik heb ook alle aansluitingen (speciale connectors van Bose) er bij. (zie foto`s)

Als je de handleiding wil voor het volledige overzicht, stuur me dan even een bericht.

De FreeSpace® DXA 2120 digitale mixer/versterker van Bose® integreert digitale signaalverwerking met twee actieve uitgangskanalen. Dit apparaat is ontworpen als een mixer of router voor professionele muziektoepassingen, en is voorzien van een LCD-scherm en knoppen achter de voorkant zodat u hier gemakkelijk bij kunt komen.
De mixer/versterker biedt zes ingangen, inclusief vier Mic/Line-ingangen, een Page-ingang en een Directe ingang. Als u de Directe ingang gebruikt, worden alle andere bronnen van de uitgangskanalen hierdoor opgeheven. Elke Mic/Line-ingang heeft zowel een RCA- als een Euroblock-aansluiting.
Twee uitgangskanalen hebben elk capaciteit voor 120 watt bij een impedantie van 4 ohm. Bij toepassingen van 70/100 volt is een jumper vereist voor een juiste configuratie. Bij toepassingen van 70/100V functioneren de twee uitgangen op een sterkte van 100 watt per kanaal. Er is een derde uitgang beschikbaar voor een Line Out-aansluiting van een randapparaat.
Extra functies zijn onder andere:
Signaalmenging: in de modus Mixer worden maximaal vier ingangen tegelijk gecombineerd voor een van de drie uitgangen, waarbij het niet uitmaakt welke uitgang dit is.
Signaalrouting: In de selectiemodus Dubbele mono gaan een of twee uitgangen naar elk van twee uitgangen in verschillende zones. Deze functie kan op afstand worden ingeschakeld. In de selectiemodus Stereo gaan twee stereobronnen naar één uitgangszone. Deze functie kan op afstand worden ingeschakeld.
Opti-voice®-omroepen: Zorgt voor een vloeiende overgang tussen muziek en omroepsignalen.
Dynamische gelijkschakeling: Handhaaft de toonbalans op alle luisterniveaus.
Equalizers voor Bose-luidsprekers: Biedt de mogelijkheid om het geluid van Bose-luidsprekers te equaliseren.
AGC (Automatic Gain Control): Wanneer deze is ingeschakeld, vindt automatisch compenserende versterking plaats voor bronnen met een laag volume (bijvoorbeeld een microfoon met een lage gevoeligheid).
Kamergelijkstelling: Verschaft eenvoudige afstelling van toonbalans in elke zone.
Communicatiepoort: Omvat een seriële RS-232-poort die speciaal bestemd is voor updates van het systeem.
Back-upstroomvoorziening: Biedt een ingangsconnector voor een reservestroomvoorziening van minimaal 24 V gelijkstroom.
EDITORS' CHOICE