Hoog rendements bas-mid voor onder hoorns,tweeters,amt`s enz

198 x bekeken | geplaatst op 28 september 2016

€ 280,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Luidsprekersets
Type bas reflex
Serienummer matched pair
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2016
Geplaatst op 28-09-2016

Beschrijving


Te koop ivm met ruimte maken voor mijn 18" coax set, een net nieuw gebouwd 26cm extended Ciare bas-mid set met 97db rendement, 8-ohm, 350 watt max belastbaar ( voor wie daarom geeft ) voor als laag onder hoorns, bandjes tweeters,amt`s, breedbanders ( fast systeem) enz.zo gebruik ik ze ook.KASTEN: 50 liter basreflex ,fronten met echt palisander hout fineer in spiegelbeeld en hoogglans blank afgelakt. kasten zijn 26mm dik. vergulde terminals, zilveren bekabeling,pritex 4cm demping, enz.ik heb nog palisander fineer over.dus wie er topkastjes voor zijn tweeters op bouwd.u kunt ze dan mooi bekleden.

Units zijn Ciare PW250 extended bas mid units.zijn identiek qua parameters en maat chassis enz aan de Ciare PH250 breedbanders.zijn eventueel ook later 1 op 1 uit te wisselen met de breedbanders.
de kasten zijn een Ciare ontwerp ,model H-07. de bas-mid units zijn gloednieuw uit doos,zijn nog aan het inspelen.


ze spelen een mooi vol laag en lopen probleemloos tot ver in het mid door waardoor aansluiting / filtering met wat u op de kasten zet absoluut geen probleem is.filteren met 6db is zelfs mogenlijk, en zo heb ik ze ook met 6db.uiteraard te beluisteren op een KT88Se versterker.

TWEETERS: de bas-mid set word in eerste instantie verkocht zonder tweeters.ik heb er eventueel wel 2 mooie Audax 25mm soft dome hoorn tweeters bij ter overname.( nieuw uit doos zie foto`s ) mogen mee voor 50 euro samen.(koopje want ze kosten dat al dik p/st nieuw).

Mochten de tweeters / deze combinatie u bevallen, wil ik eventueel de tweeters ook nog in de bas kasten net schuin boven de woofers inbouwen met het 6db filter. !!!!!!!!!!!!!!! past net en benaderd dan mooi een puntbron.

en anders kunt u er van alles op zetten. mooie amt of bandjes tweeters.compressie drivers met mooi hoorntje ( zoals bv bastanis het doet op de matterhorn), breedbandertje ( fast -systeem) enz enz.

zalig toch als je zo een mooi flexibel laag hebt en er van alles op kunt zetten ipv steeds weer een andere speaker te moeten kopen.

voor wie lang is en de speaker iets hoger wenst.ik heb er eventueel 2 custom made gemaakte stands bij zodat de set voor lange mensen meer op oorhoogte komt.


INRUIL / RUILEN is een optie.ik heb oa interesse in:
- set opknappers / defecte JBL 2402, 2403, 2404, 2405 ( of de 077)
- andere PA tweeters in overleg, wel werkende aub
- nos paartjes 6v6 , 6as7, ec86 , 6s4a , 6eh5 buizen
- single ended 6v6, 6p14, el34 en 6as7 versterker. mag onafgebouwde kit / project of met klacht zijn.in overleg
- tqwt kasten geschikt voor 10-13cm breedbanders
- goed werkende variac 220 in en 0-220 volt uit
- andere hoog rendements items / speakers in overleg.

- onstane prijs / waarde verschillen komen we wel uit met wie wat bijbetaald.


Prijs: de bas-mid units zitten nu een paar weken in de kasten. de totale materiaal kosten ( zonder de tweeters) zijn een dikke 450 euro en tientallen uren werk.

PRIJZEN incl een eventuele inruil / ruil:

- de bas-mid set voor wie zijn eigen tweeters / hoorns enz heeft , 280 euro.
- incl de Audax tweeters , 320 euro.
- en Alles incl 6db filters ( transformator kern spoelen en goede mkp condensatoren ) 330 euro.

en voor dit geld bouw je zo een set bij lange na niet.de tientallen uren werk en moeite nog niet eens meegerekend, dat is mijn hobby.


Vragen, voorstellen tbv Inruil enz , ik wardeer mensen die gewoon bellen of mailen Met uw telefoon nummer. bellen mag dagenlijks tot 24.00
EDITORS' CHOICE