200cm Love Cable Power Cable LC-PC 2 in nieuwstaat

86 x bekeken | geplaatst op 15 oktober 2016

€ 400,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Stroom kabels
Type 200cm Love Cable Power Cable LC-PC 2
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2014
Geplaatst op 15-10-2016

Beschrijving


De Power Cable LC-PC 2 Series 1 van Love Cable is een Passive Double Shielded en Semi Active Shielded voedingskabel die met name is bedoeld voor stekkerdozen en apparatuur met een hogere behoefte aan stroom. De kabel is dan ook uitermate geschikt als de voedingskabel voor stekkerdozen waar meerdere componenten op aangesloten zijn. Zeker apparatuur met een hoger wattage, zoals mono en stereo versterkers, hebben baat bij deze uitzonderlijk goede kabel. Uiteraard is de kabel geschikt voor alle apparatuur, maar vanwege de solide opbouw meer toegespitst op "dorstige" apparatuur.

Het gaat om het topmodel van Love Cable in de lengte van 2 meter. De kabel is in nieuwstaat en kost nieuw 790,-. Voor 450,- mag deze zeer hoogwaardige kabel weg.

Voor de volledigheid....deze kabels worden volledig met de hand gemaakt en presteren zoals weinig andere kabels beloven. Ongeacht de prijs behoort dit tot het beste wat men in huis kan halen. Sorry Siltech, Nordost en andere marketing machines, maar dit is waar het om gaat. 

EDITORS' CHOICE