Dali Katch

168 x bekeken | geplaatst op 10 december 2016

€ 370,-kenmerken

Merk DALI
Categorie Draadloze speakers
Type Katch
Serienummer 4750075
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2016
Geplaatst op 10-12-2016

Beschrijving


GLOED NIEUW ALLEEN UIT DE VERPAKKING GEWEEST VOOR DE FOTOS!

Dali Katch Portable Speaker

De draagbare luidspreker van Dali is een geslaagde toevoeging aan het assortiment van de veelal bekroonde luidsprekers van de Deense fabrikant. De luidspreker zorgt voor een goede balans tussen draagbaarheid en uitstekende geluidskwaliteit. Met het draagbare ontwerp, een klasse versterker en bluetooth mogelijkheid is de Dali Katch zeer geschikt voor het streamen van muziek, waar dan ook.

Uitstekende audioweergave
De Dali Katch is voorzien van een 18W klasse-D versterker. Het vermogen van deze versterker wordt gebruikt om een set van 21mm soft-dome tweeters en twee 3,5-inch aluminium woofers aan te sturen. Omdat één paar aan de voorkant is bevestigd en één paar aan de achterkant van de speaker, zorgt dit voor een perfecte gebalanceerd geluid. Een uitstekende audioweergave wordt daarnaast gerealiseerd door middel van twee keuze profielen. Of u de speaker ergens neerzet of tegen een wand plaatst, het geluid wordt door de keuze van één van beide profielen geoptimaliseerd.

Draagbaar design
De Dali Katch heeft een compact uiterlijk. Evenals de aluminium behuizing, is de speaker voorzien van een stijlvolle ABS / polycarbonaat frontje. Door het draagbare design is deze luidspreker gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, mede door de bijgeleverde leren band. Het draagtasje maakt de draagbaarheid compleet.

Verbinding via bluetooth
Voor het streamen van muziek kunt u binnen enkele seconden gebruikmaken van bluetooth 4.0 aptX. Een verbinding maken via NFC is zelfs nog sneller. Ook is het handig dat de Katch voorzien is van een mini-jack aansluiting. Dankzij de USB-poort kan hier bijvoorbeeld een Chromecast Audio dongel aan worden bevestigd zodat de speaker te gebruiken is in het thuisnetwerk.

Lange batterijduur
De luidspreker maakt gebruik van een krachtige, 2600 mAh batterij die binnen twee uur volledig is opgeladen met de bijgeleverde oplader. Het is daardoor mogelijk om 24 uur onafgebroken muziek af te spelen.
EDITORS' CHOICE