12 mm 2 x 4 mm Single-Wire luidsprekerkabels

451 x bekeken | geplaatst op 2 maart 2017

€ 165,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Luidsprekerkabels
Type luidsprekerkabels
Serienummer Prolinehighend
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 02-03-2017

Beschrijving


De A klasse high-end 12 mm 2 x 4 mm ofc Single-Wire kabels zijn vergeleken met de veel duurdere A merk kabels uit het hogere segment en presteren zelfs beter tot zeer goed.Schrik niet van de lage prijzen voor deze uitstekende presterende high-end kabels duur hoeft niet altijd beter te zijn. Het meeste geld moet worden betaald aan de overige kosten zoals marketing,personeel,tussen handel,verpakking e.d. en heeft dan ook niks te maken met het product waar het is voor bedoeld.
Het resultaat is een fantastische luidspreker kabelset met een uitzonderlijke resolutie en dynamiek zonder de ergelijke S klanken..Een zeer gedefinieerde ruimtelijke open bekabeling, met een mooie volle klank en zonder de ergerlijke S klanken.
Deze kabels met een perfecte robuuste afwerking zijn zeker ook een lust voor het oog waarbij de geluidskwaliteit natuurlijk het belangrijkste is.

De diameter van deze robuuste single-wire kabel is 12 millimeter met 2 x 4 millimeter OFC fijn koperen goed afgeschermde binnen bekabeling.
Afgemonteerd met robuuste zwaar vergulde 24 k Llock banaan
Geen oxidatie mogelijk d.m.v. zuurstof vrije afsluiting van de pluggen wat de geluidsweergave zeker naar lange gebruik ten goede zal komen.
Inclusief signaal richting zodat deze na het een keer te verwijderen van de kabels deze dan op de juiste manier weer kunnen worden aangesloten.
Uiterst flexibele luidsprekerkabels kunnen dan ook gemakkelijk worden weggelegd.
Prijs zoals is te zien op de foto`s
2 x 2.50 meter voor 165,- ook andere lengtes mogelijk !!!

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Achtergrond: Amerikaanse Polk Audio wil Europa in
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »