high end - Sugden klasse A voor- en eindversterker uit 2015

112 x bekeken | geplaatst op 28 maart 2017

€ 7.250,-kenmerken

Merk Sugden
Categorie Voorversterker
Type Sugden DAP 800 en FBA 800
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 28-03-2017

Beschrijving


Ik verkoop mijn Sugden DAP 800 voorversterker en mijn Sugden FBA 800 eindversterker. Het betreft de nieuwste multifunctionele versterkers van Sugden, met een zeer fraai DAC aan boord. Ik kocht ze in 2015 nieuw bij een officiŽle NL dealer.

Het Engelse merk `Sugden audio` bestaat sinds audiofiele heugenis en is onlosmakelijk verbonden met de beste high end, hifi. Een relatief klein, degelijk en servicegericht bedrijf, waar met de hand en met veel liefde de mooiste audioapparatuur wordt gebouwd.

De versterkers zijn in onberispelijke staat. Het betreft absoluut geen handel. Het gaat om apparaten met een duidelijke en te controleren geschiedenis. Naar mijn mening een behoorlijk voordeel in vergelijk met menige (vaak oudere) demo en andere aangeboden apparaten. Factuur, dozen en boekjes zijn aanwezig. Ze staan in mijn set en zijn te beluisteren. Inmiddels heb ik verschillende vragen om ze los te verkopen, maar naar mijn mening horen ze bij elkaar. Ik verkoop dus niet los.

Bent u een liefhebber, zoals ik? En kunt u het aangebodene waarderen en op zijn waarde schatten? Mail of bel (0629065468) me gerust met vragen.

De eerste twee foto`s komen uit mijn set. De andere foto`s komen van het internet.

Sugden DAP 800 voorversterker.
Nieuwste multifunctionele voorversterker van Sugden met ingebouwde DAC. Vele ingangen, waardoor alle vormen van digitale apparatuur geÔntegreerd kan worden in een high-end systeem: 4 lijningangen, 1 XLR ingang en 5 digitale ingangen, waaronder 3 SPDIF coaciale ingangen, 2 SPDIF optische ingangen en 1 USB ingang, type B.
Een voorversterker waar u bijvoorbeeld uw SONOS aankoppelt. Of digitale tv ontvanger. Of uw laptop. Of een cd loopwerk. Tevens is er een `bypass ingang`, handig voor home theater toepassingen, om via de voorversterker door te lussen naar de eindversterker.

Sugden FBA 800 stereo eindversterker klasse A.
Nieuwste stereo-eindversterker van het befaamde Sugden, uiteraard hebben we het over klasse A. Ontworpen volgens het `floating bridge` principe. Een groots, breed en diep beeld met een vanzelfsprekende betrokkenheid bij de muziek. Uitvoerenden krijgen een menselijke proportie, een drumsolo spettert in uw luisterruimte. 2x 40 watt bij 8 ohm in klasse A.

#high-end #audiofiel #klasse A
EDITORS' CHOICE