DENON DBP-4010UD UNIVERSELE SACD/ BLU RAY SPELER HIGH END

228 x bekeken | geplaatst op 17 september 2017

€ 700,-kenmerken

Merk Adeo
Categorie CD/DVD/Blu-ray spelers
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2010
Geplaatst op 17-09-2017

Beschrijving


De allesvreter van Denon in nieuwstaat en compleet met alle toebehoren, zo ook de doos.
-------------------

De DBP-4010UD is een universele Blu-ray Disc speler die gebruik maakt van technologieŽn die ook in Denon`s prijswinnende referentie DVD-A1UD te vinden zijn.

De nieuwe zwaargewicht biedt volgens Denon uitstekende prestaties dankzij de streng geselecteerde componenten en de originele bouwkwaliteit.
Het nieuwe apparaat laat Home Theater liefhebbers niet alleen genieten van Blu-ray discs en dvds maar tevens van een variŽteit aan andere discs zoals sacds, dvd-audio discs en cds. De BDP-4010UD maakt gebruik van Denons trillingsbestendige technologieŽn zoals de Direct Mechanical Ground constructie, een Multi-layer chassis structuur en het nieuw ontwikkelde S.V.H. mechanisme. De audioschakeling bevat Advanced AL24 processors voor alle kanalen. Ook is de DBP-4010UD uitgerust met Denon Link 4th om jitter te minimaliseren tijdens de overdracht via HDMI.

Het videogedeelte van de speler bevat de ABT (Anchor Bay Technologies) VRS processor voor video in de hoogste resolutie die beschikbaar is, met briljante Up-conversie en i/p-scaling tot 1080p. Denons technologieŽn zoals D.P.I.C. (Denon Pixel Image Correction) en Digital Noise Reduction (digitale ruisonderdrukking) dragen volgens de fabrikant bij aan een natuurlijke en levensechte beeldweergave.

De nieuwe DBP-4010UD bevat flexibele aansluitmogelijkheden en comptabiliteit met verscheidene mediaformaten. De Ethernet poort maakt verbinding met het Internet, Firmware updates, BD Live interactiviteit en Web Control ondersteuning mogelijk. De nieuwe speler biedt vele mogelijkheden zoals DivX, JPEG, MP3, WMA, AAC en WAV weergave van dvd of SD (en SDHC) die verbonden is met de Card-reader op het frontpaneel en AVCHD weergave van dvd.

Dankzij de vormgeving van de DBP-4010UD past hij goed bij de nieuwe AV-Receiver line-up inclusief de onlangs geÔntroduceerde AVR-4810 en AVR-4310 die tevens voorzien zijn van Denon Link 4th.

Prijs en beschikbaarheid
De DBP-4010UD zal eind november leverbaar zijn in zwart of premium zilver voor een geadviseerde verkoopprijs van 2.099 euro.
EDITORS' CHOICE