Set Devialet Phantom Silver - inclusief Trees, Dialog en Remote

235 x bekeken | geplaatst op 1 oktober 2017

€ 3.650,-kenmerken

Merk Devialet
Categorie Luidsprekersets
Type Phantom Silver
Serienummer J04L00271EW02 / J04L00272EW02 (phantoms), H50A001226XTD (dialog)
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2016
Geplaatst op 01-10-2017

Beschrijving


Complete set van de beroemde Devialet Phantom Silver, inclusief wit-aluminium Tree standaarden, Dialog streamer en Remote afstandsbediening.

In perfecte staat. Gekocht bij HifiSolutions in Amsterdam in 2016. Alle verpakkingen en aankoopbon aanwezig. De producten staan bovendien keurig geregistreerd bij Devialet.

* meer informatie *

De Devialet Silver Phantom speaker is een wereldwonder. Uit een klein speakertje met slechts 6 liter inhoud komt een ongeŽvenaard geluid. Een onvoorstelbaar frequentiebereik van 16 Hz tot 25.000 Hz zonder vervorming met 750 Watt piekvermogen en 99 dB geluidsdruk op 1 meter. De versterker is ingebouwd dient alleen op netspanning aangesloten te worden; de audioverbinding is draadloos.

De Devialet Dialog is noodzakelijk om meerdere Phantoms te koppelen. Via de Dialogue is het mogelijk de Phantom`s in stereo, home-cinema of multi-room opstelling te gebruiken. De Dialog verzorgt verder het afspelen van muziekdiensten, radio en NAS- of computer files en kan worden bediend met de Devialet Spark app via desktop, iPad of mobiele telefoon.

De Devialet Phantom Trees zijn zware, uit aluminium vervaardigde zuilen, waar de speaker vast op bevestigd wordt. De stroom kabel en eventuele andere aansluitkabels (netwerk, optisch) worden netjes door de stand gevoerd. Zo ontstaat een stevig en strak design, die ook de geluidskwaliteit nog verder doet toenemen door de vrije afstraling.

Als laatste: de Devialet Phantom Remote is de aparte volume-regeling voor de Phantom speakers. De Remote is te gebruiken naast de volume-regeling via de Devialet Spark app.
EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »