Conradi Acoustic interlink music

49 x bekeken | geplaatst op 8 oktober 2017

€ 250,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Interlinks
Type Music zilver
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2016
Geplaatst op 08-10-2017

Beschrijving


Conradi Acoustic interlink serie Music 100 cm met furtech conctoren het gaat om de oude type het verschil van oude type en neiuwe type is de afwerking kern is van zilver conectors verguld.
Nieuw prijs € 395,00 demo prijs € 250,00 incl btw 5 jaar garantie verpakking aanwezig verzending gratis .


Een professionele, handgemaakte interlink kabel.Zuiver zilver interlink voor uw installatie zal het klankpotentieel van deze componenten optimaal tot hun recht laten komen. Uiteraard is de dikte van de geleiders zo gekozen, dat de gevolgen van het skin-effect beneden de drempel van de hoorbare vervorming ligt.
Isolatiematerialen van de zilveren kernen in de interlink kabel kunnen het verschil maken. Maar met alleen de beste kern ben je er nog niet. De isolatie van die kernen is minstens zo belangrijk. Om de wisselwerking tussen geleider en isolatiemantel zoveel mogelijk tegen te gaan, wordt een isolatie van teflon gemaakt, die als een ruime mantel om de geleider heen valt. Zo ontstaat er een luchtlaag tussen geleider en isolatiemantel. Dit voorkomt de opslag van elektrische energie, die kan ontstaan als de geleider rechtstreeks in contact komt met de isolatiemantel en door een vertraagde afgifte het geluidssignaal vervormen. Lucht is een isolator waarmee praktisch geen wisselwerking ontstaat.
www.conradiacoustic.comc
EDITORS' CHOICE