(Gereserveerd) Linn Keltik aktieve speakers luidsprekers (evt + exaktbox-i)

286 x bekeken | geplaatst op 25 oktober 2017

€ 950,-kenmerken

Merk Linn
Categorie Luidspreker front
Type Keltik
Serienummer
Conditie Gebruikt
Bouwjaar
Geplaatst op 25-10-2017

Beschrijving


Gereserveerd tot 30-11

Een set van deze geweldige speakers. Voormalig vlaggeschip van Linn. Eventueel icm een Majik Exaktbox geeft deze set werkelijk een ongekende kwaliteit/prijs verhouding.

De Keltiks zijn het voormalige vlaggeschip van Linn met het befaamde isobarische bassysteem waarbij twee units achter elkaar geplaatst zijn (één baswoofer is dus onzichtbaar ingebouwd in de behuizing) Geroemd om hun krachtige en "punchy" basweergave. Het is niet voor niets dat Linn bij een nieuwste speakers toch weer heeft besloten om dit isobarische bassysteem in ere te herstellen na het één generatie speakers los te hebben gelaten!
Ze behoeven verder eigenlijk weinig toelichting en kunnen zich (zeker in exakt modus) nog steeds meten met de beste speakers. Ze kunnen alleen aktief (met de bijpassende analoge filters die ik er helaas niet bij heb), of exakt aangestuurd worden met 6 of 8 eindversterker kanalen (met bijvoorbeeld de majik exaktbox die ik erbij aanbied).
De Majik exaktbox-i is een fenomenaal stukje techniek. Hij combineerd 8 digitale exaktfilters samen met een 8-kanaals eindversterker in één elegant doosje. Je hebt dan verder alleen nog een dsm met exaktaansluitingen nodig om deze luidsprekers geweldig aan het spelen te krijgen.

De Keltiks hebben wat gebruikssporen maar zijn technisch nog in topconditie. De Majik exaktbox is nog als nieuw.

Prijs:

Keltiks apart € 950,-

Keltiks + Majik Exaktbox-i € 4500,-


Majik Exaktbox verkoop ik niet apart vóórdat de Keltiks verkocht zijn.
Ik verkoop nog meer mooie audioapparatuur. Zie hiervoor mijn overige advertenties.

z.w. akubarik versterker akudorik 242 140 212 keilidh kaber klimax 350 aktieve aktiv chakra chakt exakt
EDITORS' CHOICE