Naim Supernait2 incl. Dual TeddyTap en AudioQuest Netsnoeren

538 x bekeken | geplaatst op 26 oktober 2017

€ 3.500,-kenmerken

Merk Naim Audio
Categorie Stereo versterker
Type Supernait2
Serienummer 368044
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2014
Geplaatst op 26-10-2017

Beschrijving


Te koop: een zowel optisch als technisch vrijwel in nieuwstaat verkerende Naim Supernait2 met daarbij een Teddy Pardo Dual TeddyCap mkIII voeding, inclusief twee hoogwaardige AudioQuest NRG4 netsnoeren van 90cm. De Naim Supernait en de Dual TeddyCap mkIII vormen samen een ongelooflijk muzikale en krachtige high-end versterkercombinatie. ATTENTIE: De onderdelen van de set zijn los te koop, maar degene die de versterker wil aanschaffen heeft altijd de eerste keus of hij/zij alleen de versterker wil, of de complete set. De voeding en de stroomkabels zijn dus alleen los beschikbaar als de koper van de versterker ze er niet bij wil hebben.

Als je belangstelling hebt voor losse onderdelen van de set mag je wél alvast contact opnemen, dan kan ik later eventueel contact met je opnemen `in het geval dat...`

De Naim Supernait2 (aanschaf maart 2014) is het topmodel van Naim`s serie geďntegreerde versterkers. De Supernait2 is de eerste geďntegreerde versterker van Naim die is ontworpen en getuned door Steve Sells, die ook de Naim Statement heeft ontwikkeld. De versterker wordt zonder het standaard meegeleverde goedkope Chinese netsnoer verkocht. De Naim Supernait2 moet los €2800,- opbrengen (nieuwprijs €4200,-)

De Dual TeddyCap mkIII (aanschaf december 2011) is geheel verouderingsvrij en vervangt twee HiCaps en een NAPSC. Hierdoor kan behalve de Supernait2 bijvoorbeeld ook een Naim Stageline phonotrap gevoed worden. Op internet zijn genoeg berichten over de toegevoegde waarde van deze upgrade-voeding te vinden. De groene LED die aangeeft dat hij `aan` staat werkt niet meer. Die kan eenvoudig vervangen worden, maar het heeft geen enkele invloed op de werking. Ook de TeddyCap wordt zonder het standaard meegeleverde goedkope Chinese netsnoer verkocht. Eén set verzilverde PTFE-geďsoleerde Teddy Pardo DIN-kabels (voor het voedingsdeel van de Supernait) en een twee-aderige NAPSC-kabel worden meegeleverd. Als de Dual TeddyCap mkIII niet tegelijk met de versterker wordt verkocht moet hij €400,- kosten (nieuwprijs €676,-)

De AudioQuest NRG4 stroomkabels (aanschaf november 2011) brengen de set op een nóg hoger niveau, met meer ruimtetelijkeheid, autoriteit en definitie. Los mogen ze weg voor €150,- per stuk (nieuwprijs €279,- per stuk), maar ook weer alleen als ze overblijven na de verkoop van de versterker en de voeding.

Het betreft in alle gevallen courante modellen met een gezamenlijke nieuwprijs van €5434,- die nu als set worden aangeboden voor €3500,-. Geen kwantumkorting, gewoon optellen. Alle prijzen zijn marktconform en dus vast. Ruilvoorstellen worden niet op prijs gesteld. Bij serieuze interesse bestaat uiteraard de mogelijkheid om de set te komen beluisteren.

Desgewenst kunnen voor €450,- extra nog twee op bestelling gemaakte, hoogwaardige AudioQuest RCA>DIN analoge interlinks uit de Bridges & Falls serie aan de set worden toegevoegd. Wanneer een DIN ingang op de Supernait2 wordt gebruikt lopen het signaal en de systeem-aarde zoals Naim dat het liefste heeft, met een schonere weergave tot gevolg. Het betreft een uistekende Sidney van 60cm (aanschaf juli 2014) en een prachtige Yosemite (met DBS systeem) van 100cm (aanschaf februari 2015) met een respectievelijke nieuwprijs van €169,- en €649,-.

Deze kabels worden eventueel separaat verkocht voor resp. €100,- en €350,-, maar ook weer alleen als ze niet icm de versterker zijn weggegaan.

De set kán verstuurd worden, maar mijn voorkeur gaat uit naar ophalen (en daar schenk ik dan een uitstekende kop koffie bij).

Contactvoorkeur in eerste instantie via email.

De set is beschikbaar zo lang de advertentie online staat, dus ook als hij wat is weggezakt tgv nieuwe advertenties.
EDITORS' CHOICE