Musical Fidelity high end buizen en klasse A versterker combinatie

217 x bekeken | geplaatst op 11 november 2017

€ 7.000,-kenmerken

Merk Musical Fidelity
Categorie Stereo versterker
Type AMS 50 en Primo
Serienummer Op aanvraag
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2009
Geplaatst op 11-11-2017

Beschrijving


Wegens downgrade te koop aangeboden deze referentie set van musical fidelity. Alle kennis en kunde bij MF is gestopt in de ontwikkeling van deze geweldige versterkers. De primo is een buizen voorversterker met maar liefst 14!!! ECC81 buizen. Alle aansluitingen zijn zowel in xlr als rca.
De AMS50 is een geweldenaar die volledig in klasse A speelt. Geen slap aftreksel van klasse A zoals dat door andere fabrikanten als klasse A wordt gepresenteerd. 50 watt aan 8 Ohm en 100 bij 4 Ohm!

Op internet zijn veel positieve woorden te vinden over deze versterkers. Zie ook het review hier op hifi,nl. Hifi World noemde de AMS50 de beste solid state eindversterker ooit.Lees het review maar eens!

De versterkers worden alleen samen verkocht en niet verzonden, daarvoor zijn ze te zwaar (VV circa 21 kg en EV 60 kg). Inclusief de orginele verpakking en de afstandsbediening. De versterkers zijn gebouwd in november 2009.


Nieuwprijs samen 20.450 euro. Ik vraag 7.000 euro voor de set. Een serieuze luistersessie is mogelijk nadat een (voorlopige) prijs overeen is gekomen. Betere foto`s kan ik mailen, maar doen nog steeds geen recht aan de werkelijke verschijning.
De weergave bezit een grote mate aan sta- biliteit en heeft die typische kracht, dy- namiek, klankkleuren, volheid en vloei- endheid die zo kenmerkend zijn voor echt goede krachtige klasse-A ontwer- pen. Ook qua aansluitmogelijkheden en uitwisselbaarheid met andere fabrikan- ten scoort de set meer dan uitstekend, waardoor deze in zijn prijsklasse een mooi en verantwoord alternatief is voor hetgeen door de concurrentie wordt aangeboden.

EDITORS' CHOICE