Cambridge Audio CXR120

121 x bekeken | geplaatst op 3 december 2017

€ 900,-kenmerken

Merk Cambridge Audio
Categorie AV Receiver
Type CXR120
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 03-12-2017

Beschrijving


Zo goed als nieuw. Wegens geen interesse in surround. Ik wil een stereoversterker. Ruilen dus ook mogelijk.
Gekocht voor 1700 en nu in de winkel voor 1500. 5 jaar garantie bij hifi klubben en dus nog drie jaar voledige garantie.

HIGHLIGHTSCAMBRIDGE CXR120 SCHITTERENDE 7.2-KANAALS SURROUNDRECEIVER MET GE¤NTEGREERDE MUZIEKSTREAMER, ELEGANT ALU-ONTWERP EN 4K-VIDEO
Zeer goed geluid voor films en muziek
HDMI 2.0 met 4K/UHD ondersteuning
2 HDMI-uitgangen
Ge´ntegreerde muziekstreamer met ondersteuning voor Spotify Connect
Elegante en robuuste finish van geborsteld aluminium

De CXR120 is de compactste surroundreceiver uit de elegante CX-serie van Cambridge. Hij heeft een vermogen van 100 watt, een uitstekende geluidskwaliteit en ondersteunt de nieuwste HDMI-standaarden, en is dus helemaal klaar voor 4K/UHD. Als klap op de vuurpijl krijg je er een schitterende, ge´ntegreerde muziekstreamer en een elegante finish van aluminium bij. De CXR120 is daarmee een uitstekende aanvulling op een geavanceerde home cinema of een goede stereo-installatie.
7 HDMI-ingangen (incl. voorkant) is meer dan genoeg voor al je digitale apparaten. En hij is bovendien voorzien van een krachtige ringkerntransformator. Met twee HDMI-uitgangen kun je tegelijk een TV en projector aansluiten, voor optimale digitale kwaliteit. Auto-setup zorgt ervoor dat je snel van de home cinema kunt genieten.
Ge´ntegreerde muziekstreamer met Spotify ConnectDe ge´ntegreerde muziekstreamer heeft ondersteuning voor draadloze Spotify Connect, internetradio en streaming van je eigen muziek op een smartphone, tablet, PC of netwerkschijf (NAS). En als je liever een draadloos-netwerkverbinding hebt, sluit je de meegeleverde Wi-Fi-dongle aan op de achterkant van de receiver. De kleine BT100-dongle (apart verkrijgbaar) biedt bovendien Bluetooth-functionaliteit, incl. aptX.
De muziek van Spotify Connect regel je met smartphone of tablet (iOS/Android). En met de Cambridge Connect-app kan de rest worden aangestuurd bijv. alle instellingen en het afspelen van muziek. Via deze app kun je ook acht persoonlijke presets opslaan, die later kunnen worden geactiveerd met de bijgeleverde afstandsbediening. Dit kunnen bijvoorbeeld je favoriete internetradiozenders zijn, of alle instellingen voor muziek of filmgeluid.
Echt aluminium maakt het verschilDe CX-serie van Cambridge is gemaakt voor iedereen die houdt van discreet Europees design en maximale geluidskwaliteit, en niet voor een overdosis aan knoppen die je toch nooit gebruikt. Ook de elegante en robuuste aluminium finish valt meteen op. En in tegenstelling tot een aantal concurrerende producten is dit echt aluminium en geen plastic! Hierdoor ziet alles er veel mooier uit, en de solide aluminium voorkant is ook belangrijk voor het geluid. Hij maakt de behuizing namelijk veel steviger.
Let op: de opgegeven 100 watt is gemeten als werkelijke hifi-watt (8 ohm, 20 - 20.000 Hz, lage vervorming, twee actieve kanalen). Sta daar eens bij stil als je receivers vergelijkt.
Deel via:
EDITORS' CHOICE