Hegel H360 van 07/2017

419 x bekeken | geplaatst op 29 januari 2018

€ 3.450,-kenmerken

Merk Hegel
Categorie Stereo versterker
Type H360
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 29-01-2018

Beschrijving


Ik bied een nog bijna nieuwe Hegel H360 aan. van 07/2017
Inclusief zeer mooie DAC.
Voor liefhebbers is er geen nadere uitleg noodzakelijk.

Ik lever de versterker met afstandbediening originele doos en handleiding en factuur van Nederlandse audiowinkel dus volledige garantie.
Een Hegel H360 incl. DAC van 07/2017

Hegel H360 versterker (met ingebouwde DAC)Weergavekwaliteit is de kernwaarde van alle Hegel audio-apparatuur. De Hegel H360 ge´ntegreerde versterker is hierop geen uitzondering. Zijn meest opvallende eigenschap is zijn forse vermogen. De Hegel H360 is een krachtpatser, die met 2x 250 Watt (8 ohm) en een enorme dempingsfactor (4000!) vrijwel elke luidspreker kan aansturen, omdat hij ook bij lage impedanties stabiel blijft. Daardoor speelt hij altijd stress-vrij en met een vanzelfsprekende autoriteit.
De gepatenteerde SoundEngine-technologie, die de vervorming extreem laag houdt, maakt deze ge´ntegreerde versterker toonaangevend in zijn klasse op het gebied van kracht, dynamiek, muzikaliteit en verfijning. De voeding is zorgvuldig ontworpen en voorzien van een overgedimensioneerde ringkerntransformator. In combinatie met de hoogwaardige volumeregelaar zorgt dit mede voor een zeer lage ruisvloer. De met de hand gematchte transistoren in de voorversterker dragen eveneens bij aan een bijzonder lage harmonische vervorming.
Ook de DAC in de Hegel H360 is van dezelfde hoge kwaliteit. Het inkomende signaal wordt door de Hegel op een zelf ontwikkelde manier herklokt. Door deze bijzonder nauwkeurige werkwijze wordt het digitale signaal met de optimale zorg behandeld, zodat de uiteindelijke weergave altijd optimaal is.
En wat te denken van de veelzijdige aansluitmogelijkheden? Analoog gebalanceerd en single-ended (inclusief een Home Theatre bypass), optische en coaxiale digitale ingangen, een USB-B-aansluiting (voor uw PC/Mac/laptop) die digitale signalen tot en met DSD128 kan verwerken, kortom: alles wat een mens zich kan wensen. En hij heeft ook een Ethernet-aansluiting, want hij is ook geschikt voor DLNA streaming, inclusief Hegels eigen, verbeterde versie van AirPlay.

Het Britse audio-tijdschrift HiFi-Choice heeft de Hegel 360 het predicaat Recommended meegegeven.
EDITORS' CHOICE