Naim Supernait2

338 x bekeken | geplaatst op 8 februari 2018

€ 2.500,-kenmerken

Merk Naim Audio
Categorie Stereo versterker
Type Supernait2
Serienummer 368044
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2014
Geplaatst op 08-02-2018

Beschrijving


Te koop: een zowel optisch als technisch vrijwel in nieuwstaat verkerende Naim Supernait2. De Naim Supernait2 is een compacte, fraai vormgegeven, ongelooflijk muzikale en krachtige geďntegreerde high-end versterker.

De Naim Supernait2 (aanschaf maart 2014) is het topmodel van Naim`s serie geďntegreerde versterkers. De Supernait2 is de eerste geďntegreerde versterker van Naim die is ontworpen en getuned door Steve Sells, die ook de nu al legendarische Naim Statement heeft ontwikkeld. De versterker wordt inclusief het meegeleverde standaard-netsnoer verkocht. Doos, handleiding en afstandsbediening (die wél wat gebruikssporen vertoont maar er nog keurig uitziet) zijn aanwezig. Deze Naim Supernait2 moet de zeer scherpe en daarom vaste (!) prijs van €2500,- opbrengen (nieuwprijs €4200,-). Lagere biedingen of ruilvoorstellen worden niet op prijs gesteld.

Eventueel kan voor 400 euro extra een perfect functionerende (op de LED na die aangeeft dat hij aan staat) maar vooral aanzienlijk beter klinkende én verouderingsvrije Teddy Pardo Dual TeddyCap (aanschaf december 2011) bijgeleverd worden, zónder netsnoer maar mét bijpassende DIN interlinks. Deze voeding (actuele nieuwprijs 676 euro excl. verzendkosten) vervangt twee Naim HiCaps, en kan dus bijvoorbeeld ook nog gebruikt worden om een Naim Stageline phonotrap te voeden. Let op: deze voeding is NIET los te koop, tenzij de versterker zónder deze voeding wordt verkocht.

Desgewenst kunnen voor €450,- extra óók nog twee hoogwaardige AudioQuest RCA>DIN interlinks aan de set worden toegevoegd. DIN is het door Naim geprefereerde aansiuitprincipe. De kabels zijn een Sidney van 60cm (aanschaf juli 2014) en een Yosemite (met DBS systeem) van 100cm (aanschaf februari 2015) met een nieuwprijs van €169,- en €649,-. Deze kabels worden eventueel wél separaat verkocht, voor resp. €100,- en €350,-.

De versterker kán verstuurd worden (kosten koper), maar mijn voorkeur gaat uit naar ophalen. Betaling ŕ contant of middels een betaalopdracht via internetbankieren, die ter plekke kan worden voldaan.

Contactvoorkeur in eerste instantie via email.

De versterker is beschikbaar zo lang de advertentie online staat, dus ook als hij wat is weggezakt tgv later geplaatste advertenties.
EDITORS' CHOICE