Prachtig klinkende set elektrostaten

699 x bekeken | geplaatst op 16 februari 2018

T.e.a.b.kenmerken

Merk * Anders
Categorie Luidsprekersets
Type
Serienummer
Conditie Gebruikt
Bouwjaar
Geplaatst op 16-02-2018

Beschrijving


Beste muziekliefhebber,

Vanwege een verhuizing (aantoonbaar) bied ik mijn 2 zeer mooi klinkende elektrostaten aan. De reden dat ik ze aanbied is dat ze erg groot zijn en het geen juweeltjes zijn qua looks. Mijn vriendin wil ze absoluut niet in huis hebben helaas. Het geluid daarentegen is ongekend helder transparant en valt als een warme deken over je heen in de woonkamer!!
Ik ben inmiddels in het bezit van 2 mooier ogende en kleinere Magnepan. Deze kunnen echter echt niet tippen aan het geluid van deze zelfbouw elektrostaten.

De afmetingen zijn als volgt:
hoogte 220 cm (incl voet met wieltjes)
breedte 57 cm
diepte 3 cm en de voet is 30 cm diep.

De set wordt geleverd met kwaliteitskabel en twee voedingskabels.

Ze zijn door een vriend van mij gebouwd. Hij is hoger geschoold (HTS) in de elektronica en een freak op het gebied van audio. Hij weet werkelijk alle details te vertellen over de opbouw, constructie en de gebruikte materialen. Bij interesse kan ik u zijn telefoonnummer doorgeven voor nadere informatie.

De set is bij mij te beluisteren op een Marantz SR7500tuner/voorversterker en Nad 216 eindversterker. Het staat u echter vrij om uw eigen versterker mee te nemen en de set te komen beluisteren.
EDITORS' CHOICE