NIEUWE Pioneer N-70AE Netwerkspeler voor 2e Hands prijs!

236 x bekeken | geplaatst op 13 maart 2018

€ 895,-kenmerken

Merk Pioneer
Categorie Netwerkspelers
Type N-70AE
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2018
Geplaatst op 13-03-2018

Beschrijving


Van Pioneer vanwege garantie NIEUW exemplaar terugontvangen Pioneer N-70AE netwerkspeler (zwarte uitvoering). Ben inmiddels zelf op een andere audioconfiguratie overgegaan vandaar overcompleet.

De Pioneer N-70AE is de nieuwste netwerkspeler die Pioneer op de markt zet. Voor de N-70AE werden alle mogelijkheden van Pioneer op het gebied van de weergave van digitale muziek in één speler verenigd en gepaard aan state-of-the-art streaming-technologie. Dit betekent dat je met deze speler niets meer hoeft te missen: Muziek van elke stijl, vanaf elke locatie en in elk bestandsformaat zal door de audiofiele D/A-omzetter van de N-70AE natuurlijker, rijker en aangrijpender dan ooit klinken. Kanaalgescheiden converter-chips van de hoogste kwaliteit (ESS SABRE 9016), volsymmetrische signaalverwerking en eigen Pioneer-technieken PQFA (jitteronderdrukking), HiBit32 (upsampling) en Lock Range Adjust werken hier harmonieus samen. Dankzij zijn enorme flexibiliteit verbetert de N-70AE niet alleen de klank, hij verruimt ook de muziekkeuze: Kies voor een kleine abonnementsprijs uit tientallen miljoenen titels op de servers van de geïntegreerde streaming-services Spotify, Deezer en Tidal, luister naar één van de duizenden gratis internetradiostations, of stream je lokale muziekbibliotheken in alle kwaliteitsniveaus tot DSD en HiRes. Moet de muziek uit een tablet of smartphone komen, dan staan AirPlay, geïntegreerde Chromecast-technologie en (na een gratis firmware-update) PlayFi voor je klaar met voor iedere mobiele muziekbron altijd de optimale weergaveweg. Dankzij optische, coax- en USB-digitale ingangen kunnen bovendien ook externe bronnen, zoals de pc, satellietontvanger of een klassieke cd-speler, profiteren van de superieure omzettingstechnologie van de N-70AE. Op die manier brengt de N-70AE al je gebruikelijke muziekbronnen elegant terug bij de tijd, in zover je ze nog nodig hebt met de geboden streaming-mogelijkheden.

Garantie loopt nog (vanaf 22/12/2017), aankoopbon aanwezig, originele doos met toebehoren als afstandsbediening. Zie foto 2 voor een zeer uitgebreide range aan aansluitmogelijkheden. Compleet. Liefst ophalen.
EDITORS' CHOICE