Audiotechnology 15`` speaker driver 1pcs 15`` F 102 25 10 KAP Sandwichcone

217 x bekeken | geplaatst op 31 maart 2018

T.e.a.b.kenmerken

Merk * Anders
Categorie Subwoofer
Type 15inch F 102 25 10 KAP Sandwichcone
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 31-03-2018

Beschrijving


Het FLEXUNITS-programma van Audiotechnology heeft twee nieuwe drivers met conussen op basis van een geheel nieuwe techniek gebracht. De kegels zijn gemaakt van twee dunne met koolstof versterkte papieren kegels, die aan elkaar zijn gelijmd met een expanderend schuim, met behulp van een ondersteuningsgereedschap, om de kegel binnen te houden in de juiste vorm. Het schuim is goed gedempt om resonantie in de kegel te voorkomen. Het resultaat is een extreem stijve kegel, die snelle, ongekleurde en vervormingsvrije bas biedt.

Het KA-systeem is ge´mplementeerd in de Sandwich-conusdrivers en is een mengeling van Kapton en Aluminium spreekspoelklos. Dit betekent dat de bestuurder fungeert als een zuivere Kapton spreekspoel driver, zolang de spreekspoel zich binnen zijn lineaire werkgebied bevindt. Het heeft ook een zeer lage mechanische weerstand, waardoor de bestuurder bas kan spelen met autoriteit, zelfs op lage niveaus.

Alle bestuurders worden van nature genereus geventileerd, onder de spider, vanuit de opening van de spreekspoel en niet in de laatste plaats door het poolstuk, waardoor het hele bewegende systeem snel en vrij kan bewegen, zonder enige compressie.
EDITORS' CHOICE