Nuforce Reference 9 V3 Special Edition *AANGEPAST*

254 x bekeken | geplaatst op 2 april 2018

€ 1.200,-kenmerken

Merk Nuforce
Categorie Eindversterker
Type Ref9SE V3
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2012
Geplaatst op 02-04-2018

Beschrijving


Paar in goede staat zijnde Nuforce Reference 9 V3 Special Edition klasse D eindversterkers.

Deze Nuforce Reference 9 eindversterkers hebben de meest recente upgrades van Nuforce in zich- het V3 amp board en de Special Edition condensator arrays. Hiermee heb je een eindversterker van wereldklasse in huis, met zijdezacht hoog en een ongelooflijk strakke controle over het laag. De plaatsing en soundstage zijn fenomenaal. Als je deze eindversterkers op je luidsprekers aansluit, ontdek je waartoe je luidsprekers werkelijk in staat zijn.

Deze versterkers zijn upgrades van een paar Reference 8.5 V2`s. Deze upgrade is gedaan nadat Nuforce verkocht is aan Optoma, de componenten worden nu door Nuprime verstrekt. Nuprime heeft echter geen frontplaatjes meer, en dus heeft dit paar geen Reference 9 V3 Special Edition frontjes, maar nog steeds de Reference 8.5 V2 frontjes. Vandaar de verlaagde prijs.
Het verschil betreft echter alleen de buitenkant, aan de binnenkant zijn ze wel hetzelfde, en technisch zijn ze dus identiek aan de "stealth look" R9V3SE versie. U zult dus ook geen enkel verschil kunnen horen tussen deze versie en de latere "stealth look" versie.

Ik ben zelf grote fan van deze eindversterkers- ik had vier monoblokken staan. Inmiddels zijn er twee verkocht. Ik heb besloten een upgrade te doen naar een nog mooier alternatief, vandaar dat ik nu ook het tweede paar verkoop.
EDITORS' CHOICE