Audioquest Bedrock Luidsprekerkabels

297 x bekeken | geplaatst op 3 april 2018

€ 225,-kenmerken

Merk AudioQuest
Categorie Luidsprekerkabels
Type single wire
Serienummer
Conditie Gebruikt
Bouwjaar
Geplaatst op 03-04-2018

BeschrijvingPrachtige en originele Audioquest Bedrock single-wire luidsprekerkabels, 2 x 3 meter.
banaan/spade

De Audioquest Bedrock hoort bij de Double Quad Helix familie van de luidsprekerkabels. De bedrock is het grote broertje van de Slate en is het kleine broertje van de Gibraltar, de topkabel in deze serie. Zoals bij veel kabels van Audioquest is ook bij de Bedrock de letters PSC op de kabel te vinden: Perfect Surface Copper. De Bedrock biedt acht van deze kabeltjes. Daardoor is de Bedrock prima in biwire-configuratie te gebruiken. Naast al deze specificaties is in de Bedrock ook een Conductive Dielectic verwerkt: een klein adertje dat door de kabel loopt en storingen tegen gaat.

Gecontroleerd laag:
Een grote kracht van de Bedrock is te vinden in het laaggebied van de kabel. Het laag wordt prachtig kort en strak gehouden. Dit is hoogstwaarschijnlijk te danken aan de immense bandbreedte die de kabel biedt. De vollere opnames klinken niet langer overstemd, maar gecontroleerd en goed volgbaar.
Detail en stereobeeld:
De Bedrock is op gebied van detailreproductie ongeveer gelijk aan de CV-6. Door het milde hoog mag het lijken dat de Bedrock minder micro-informatie doorlaat, maar het tegendeel is waar. Als u een paar minuten geconcentreerd luistert, zult u merken dat de Bedrock weinig versluiert. Het stereobeeld van de Bedrock is zeer strak gefocust. Conclusie:
De Bedrock is een kabel die uitermate geschikt is voor ( high-end) sets die wat erg enthousiast zijn in het midden- en hooggebied. De kabel is van zichzelf erg mild, waardoor u wat kunt missen in het hoog. In het laaggebied is de kabel zeer gecontroleerd, waardoor volle opnames zeer goed over komen.
EDITORS' CHOICE