De prachtige Crescendo van Musical Affairs

270 x bekeken | geplaatst op 5 april 2018

€ 3.000,-kenmerken

Merk Musical Affairs
Categorie Luidspreker front
Type Crescendo
Serienummer 1
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 05-04-2018

Beschrijving


Beschrijving
De befaamde luidsprekers van Hans Kortenbach van Musical Affairs. Zeer bijzonder ontwerp dat aan de achterkant volledig open is zonder toepassing van demping. Het ontwerp is gebaseerd op het principe van een dun wandige resonante klankkast wat een extreem muzikaal en natuurlijk klinkend resultaat oplevert. De speaker benadert het gevoel van er live bij zijn. De muzikanten worden voor de speakers in je kamer neergezet met alle emotie van een live concert.

PHY PH Breedband unit
In deze uitvoering wordt gewerkt met de beroemde PHY-PH van Bernard Salabert. De Crescendo maakt gebruik van één breedband unit voor het hele frequentiebereik waardoor geen scheidingsfilter nodig is.

Aansturing
Het rendement is >94 dB en de speaker heeft een hoge impedantie (16 ohm) waardoor de luidsprekers goed aan te sturen zijn met lichte versterkers met weinig vermogen (bv. SET buizen versterker), maar ook mooie klasse A transistor versterkers doen het hier prima op. Het is wel belangrijk om met een goede bron en versterker te werken, anders gaat dit juweeltje niet tot zijn recht komen.

Maten
Hoogte: 105 cm
Breedte voor: 36 cm
Breedte achter: 15,5 cm
Diepte: 49 cm

Eerste eigenaar - nieuw gekocht voor 6000 euro.
Deze versie heeft de zilveren spreekspoelen.
Bieden vanaf 2400
EDITORS' CHOICE