Hegel P20 / HD30 / 2x H30

335 x bekeken | geplaatst op 12 april 2018

€ 15.800,-kenmerken

Merk Hegel
Categorie Stereo versterker
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 12-04-2018

Beschrijving


Aangeboden een prachtige samen gestelde set van Hegel bestaand uit de volgende componenten:
- P20 voorversterker
- HD30 dac -voorversterker
- 2x H30 eindversterkers


Een high -end voorversterker / DAC- voorversterker & eindversterkers van het Noorse merk Hegel. De 2 dikste type appraten die er van het merk te verkrijgen zijn. Dit is te vergelijken met duurdere types Mcintosh, Mark Levinson, Accuphase, Bryston, Classé, enz. De Hegel HD30 is het ultieme digitale control center. Het doet alles wat je kunt dromen, en doet dat met een kwaliteit van wereldklasse. Er is een overvloed aan inputs, variërend van gebalanceerde AES / EBU en BNC-connectors, tot netwerk- en USB-aansluitingen – waarbij de laatste ook DSD signalen aan kan. De H30 is de beste eindversterker van Hegel die ze ooit hebben gemaakt, en is zeker in de strijd voor de beste eindversterker in de wereld. Lees aub de lovende reviews op internet! De H30 is als mono te gebruiken en met zijn meer dan 1100Watt aan 8 Ohm een krachtpatser zonder weerga. Dankzij de toepassing van SoundEngine wordt het vermogen tot aan 1 Ohm vrijwel verdubbeld. De H30 is op alle punten in het ontwerp doorweven met Hegel`s unieke technieken, zoals SoundEngine en FET-techniek. U kunt de H30 eveneens toepassen als stereo versterker (zo ik hem nu ook gebruik) waarbij ruimschoots 2 x 350 Watt per kanaal wordt geleverd.

Ik hoef de liefhebbers niets te vertellen. De HD30 dac is 1 van de beste ter wereld. De 6 voetige monsteractige krachtpatsers verdubbelen bij elke 2ohm verlaging. Stereo hebben ze minimaal 350 watt per kanaal op 8 ohm en mono meer dan 1100 op 8 ohm. Op 4 ohm meer dan 2000 watt. De voorversterker is een zeer goede match en dompeld je heerlijk onder in de muziek.

Voor verdere specificaties even op google sneupen.

Set is als nieuw en technisch 100%! Dubbele dozen, boekjes, afstand bedieningen, powercords etc alles voorhanden. Apparatuur is absoluut beschadigingen vrij.
Komt uit een rookvrij en kind/dierloos huishouden.
Zeer zuinig op geweest.

Het zou mooi zijn dat het in 1x verkocht wordt maar eventueel sta ik open voor losse verkoop. Nieuw kost de set rond de € 31500,-
Na goed overleg kan het ook gebracht worden.
EDITORS' CHOICE