Lumīn S1 streamer met Lumīn L1 bibliotheek.

565 x bekeken | geplaatst op 22 april 2018

€ 5.750,-kenmerken

Merk Lumin
Categorie Netwerkspelers
Type S1
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 22-04-2018

Beschrijving


Lumīn heeft op het gebied van streamers een ijzersterke reputatie opgebouwd. De Lumīn apparaten zijn goed gebouwd, betrouwbaar in functioneren en de software is “second to none”: Altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en niet kieskeurig als het om streaming services gaat: Qobuz en Tidal (inclusief MQA) zijn beide toegankelijk en voor wie daar voor kiest is het gebruiken van Roon een kwestie van het aanklikken van de juiste knop.

De S1 is met recht het topmodel van Lumīn. De 4 ESS SABRE32 9018 DAC chips leveren 16 DAC’s per kanaal. De geavanceerde klok en externe voeding met dubbele ringkern transformator zorgen voor een nauwkeurig en schoon signaal. Op internet zijn vele reviews te vinden over de fantastische prestaties van de S1. Als u de S1 niet kent, vertrouw dan op uw eigen oren. Serieuze belangstellenden nodig ik van harte uit om de S1 bij mij thuis te beluisteren.

De S1 is in staat om muziek af te spelen van een willekeurige NAS, maar de Lumīn muziekbibliotheek met 2 Terabyte opslagcapaciteit is stil, erg gebruiksvriendelijk (plug and play) en past qua uiterlijk fraai bij de S1.

De S1 als de L1 zijn in technisch perfecte conditie en compleet met verpakking.


ROCK BOTTOM PRICE FOR TWO WEEKS STARTING AT JULY 8. I AM LOOKING FOR A QUICK PRE-HOLIDAY SALE, SO TAKE YOU CHANCE WHILE IT LASTS !!

SORRY, NO TRADE-IN OR FURTHER REDUCTIONS

NOTE TO INTERNATIONAL BUYERS: Shipping and PayPal are available within the EU at buyers costs.
EDITORS' CHOICE