Dali opticon 8, nog 3,5 jaar garantie, onberispelijke staat

388 x bekeken | geplaatst op 22 mei 2018

€ 1.800,-kenmerken

Merk DALI
Categorie Luidspreker front
Type Dali Opticon 8
Serienummer 1942827
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2016
Geplaatst op 22-05-2018

Beschrijving


Een jaar en enkele maanden oud, héél voorzichtig behandeld, niet rokersomgeving, eigenlijk net ingespeeld. Echt zo goed als nieuw.
De speakers zijn perfect in alle opzichten, en eventuele vlekken, slechte belichting of kleurverschillen liggen aan de camera van de smartphone.

Weg wegens verhuis naar gemeubeld appartement , geen plaats meer naast kast.

Review:

`De DALI Opticon 8 is een bijzonder forse luidspreker. Bedoeld voor wie een full range oplossing zoekt. Een oplossing die écht lucht kan verplaatsen. Want dat doet de "8": met overtuiging een sound neerzetten. Toch uniek in deze tijd van minimalisme !

In principe is de DALI Opticon 8 een alleseter. Rock, pop, vocal, instrumentaal, house... gooi het erin en het komt er prima uit. Want hoewel het design doet vermoeden dat het een lomp bakbeest is, schuilt er behoorlijk verfijnde techniek achter de grille. Denk aan SMC (Soft Magnetic Compound) , lichte units, een prima filter, en de hybride tweeter die heel open speelt.

DALI moet gedacht hebben: “we gaan gewoon voor de puristische natuurwetten. Wie veel laag wil hebben, zal gewoon voor een grote speaker moeten gaan!”. Want eerlijk is eerlijk: de DALI Opticon 8 is een grote speaker.Het voordeel van een grote speaker is dat een fabrikant grote units kan plaatsen. En meerdere. En dat heeft als voordeel dat het veel lucht kan verplaatsen. En u weet wel wat dat betekent: écht diep laag met veel energie.

Kortom: de Opticon 8 is een échte fullrange speaker, met een zeer complete sound, detailrijk en vooral een hoge fun-factor. Want die zijn we met onze drang naar design wat kwijtgespeeld.` Voor alle gegevens, google gerust, niets dan lof.

Dit paar is smetteloos op elk gebied, en u mag voor mijn part uren luisteren en kijken? U zal geen krasje vinden.

Ook zijn alle foto`s van de speakers zelf, geen van het internet geplukt.
Wil of kan u de afstand niet doen, maar u bent zeker dat u deze speakers wil, valt er altijd iets te regelen van vervoer.

Vraagprijs: 1800 euro, goedkoopst op het web of in de winkel 2600 euro.
(800 euro bespaard, geen verschil met nieuwe, dozen in bezit met spikes, boekjes, etc...) Enige verschil, nog 3,5 jaar garantie i.p.v. 5 jaar.

Vergeet ook niet dat u een versterker nodig hebt met wat power onderin.

Ik verkoop niets dat niet in orde is, of als er een kleinigheid is, dan vermeld ik het, waarvan getuige mijn 72 perfecte waarderingen op 2dehands.be.

+32476679451 , mail, chat, sms... allemaal ok voor de eerste contacten.
EDITORS' CHOICE