NordOst Bi-Wire Jumpers

226 x bekeken | geplaatst op 29 mei 2018

€ 150,-kenmerken

Merk Nordost Cables
Categorie Overige kabels
Type NordOst Norse
Serienummer -
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 29-05-2018

Beschrijving


Deze jumpers vervangt standaard bruggen en is op basis van Micro mono-filament technologie met verzilverde OFC solid-core koperen geleiders en lichtgewicht connectoren in meerdere configuraties welke zorgdragen voor optimale resultaten.

Hoewel Nordost altijd al bijpassende bi-wire jumpers voor elke luidsprekerkabel aangeboden heeft, is dit de eerste keer dat er een speciaal ontworpen jumper op de markt is gebracht die superieure prestaties levert voor wat hij kost.

Gebaseerd op micro mono-filament technologie, elk paar jumpers neemt een lineair low-loss benadering naar het probleem van het vervangen van de gebogen metalen platen of generieke draden welke meegeleverd zijn met de meeste luidsprekers. Met behulp van hoge kwaliteit low-mass aansluitingen, is de standaard configuratie van de jumpers spade tot 4mm Z-plug maar een combinatie van deze connectoren is beschikbaar zonder extra kosten.

Hierbij is eenvoud de sleutel: vervang de standaard brug met Norse Series Jumpers en u zult versteld staan over het verschil. Doe het met een luidspreker die al aangesloten is met een Nordost Micro mono-filament luidspreker kabel dan is het verschil nog duidelijker.

De Norse Series jumpers wordt ondersteund door een gedetailleerde installatiehandleiding die te downloaden is vanaf de site van de Nordost importeur (in het engels). Deze handleiding schetst en illustreert de verschillende opties als het gaat om het aansluiten van dubbel bedrade luidsprekers om zo te garanderen dat u de volledige prestatie uit uw Jumpers haalt.
EDITORS' CHOICE