CAMBRIDGE AUDIO DACMAGIC PLUS INCL. BT100 IN ORG. VERPAKKING

803 x bekeken | geplaatst op 9 november 2018

€ 299,-kenmerken

Merk Cambridge Audio
Categorie DAC
Type DacMagicPlus
Serienummer MC C10424K15040097
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 09-11-2018

Beschrijving


Cambridge Audio DacMagic Plus, Digital - Analogue converter, inclusief BT100 Bluetooth (apt-X) receiver, in originele verpakking en uitstekende staat.

De beste DAC ter wereld nog verder verbeterd!
Het verbeteren van een legendarisch product is nooit eenvoudig, maar Cambridge Audio is teruggegaan naar het tekenbord om een nog praktischer DacMagic te ontwikkelen met aantrekkelijke nieuwe functies, draadloze verbindingen en, het belangrijkste van alles, nog betere audioprestaties.

DacMagic Plus neemt het digitale audiosignaal van uw PC, digitale iPod dock of TV, analyseert het en waardeert het op naar met behulp van ons slimme ATF2 algoritme. Het is flexibel en ondersteunt alle formaten. DacMagic Plus ondersteunt ook 24-bit data via USB zodat u van beter dan CD kwaliteit kunt genieten van ongecomprimeerde muziek op uw PC. En door onze plug-en-play BT100 draadloze audio receiver te linken met DacMagic Plus kunt u ook muziek draadloos streamen van uw iPhone, Androïd smartphone, iPad, tablet, laptop of enig ander apparaat dat Bluethooth* ondersteunt. Het mooiste is nog dat wanneer uw smartphone, tablet of Apple PC high-end audio aptX CODEC ondersteunt, u hoogwaardige muziek kunt streamen van het apparaat naar DacMagic Plus.

De beschikbaarheid van muziek via de moderne mobiele apparaten is vandaag de dag eindeloos net als het controleren en afspelen van opgeslagen muziek; online muziek services als Spotify en Last FM kunnen nu worden genoten in geweldige HiFi kwaliteit.

- Twin Wolfson WM8740 24-bit DAC’s in een dubbel differentiaal opstelling
- Nieuwe Anagram Technologies ATF2(TM) 24-bit/384 kHz audio up-sampling / jitter onderdrukking
- Extra leverbare Digital Preamp functie voor directe verbinding met eindversterkers of actieve luidsprekers
- 24-bit/96 kHz USB Audio 1.0 zonder driver
- 24-bit/192 kHz USB 2.0 met ASIO of kernel streaming functies
- Asynchrone USB transfer voor zeer lage jitter
- Kiesbare digitale filters – lineaire fase, minimum fase en steep
- Symmetrische XLR audio-uitgang en cinch uitgang
- Twee 24-bit digitale ingangen (optisch en coax voor elk)
- Externe ingang voor een extra BT100 Bluetooth receiver voor het streamen van audio en upsampling van elk aangesloten Bluetooth apparaat
- Ondersteunt hoogwaardige apt-X Bluetooth CODEC en ook standaard SBC Bluetooth CODEC
EDITORS' CHOICE