Benz Micro Glider L2, technisch perfect,,heeft retip nodig!

597 x bekeken | geplaatst op 8 december 2018

€ 295,-kenmerken

Merk Benz-Micro
Categorie Element
Type Benz Micro Glider L2
Serienummer 20964
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2004
Geplaatst op 08-12-2018

Beschrijving


Benz Micro Glider L2, Low output MC element,

De welbekende technisch en fabelachtige hoogstandje van "Benz Zwitserland"!

De L2 is de meest succesvolle voorloper van de latere Benz Micro Glider "S" serie met een prijskaartje van €1280,00. De Benz Micro Glider L2 is zowel optisch, technisch absoluut geheel identiek aan de latere S serie. De L2 was 16-18 jaar geleden bij lancering een ongekend groot succes, dit waardoor Benz deze later opnieuw heeft uitgebracht, dit de Benz Micro Glider "S" serie.

De Benz Micro Glider L2 zoals aangeboden is geheel compleet, dit met de originele doos, het plastic binnendoosje en deze met alle nog originele toebehoren, dit zoals 16 jaar geleden geleverd bij aankoop.

De stylus van de Benz Micro Glider L2 moet geretipt worden. Dit mede mogelijk bij Benz Zwitserland (fabriek) zelf. Dit via een in NL erkende Benz dealer te regelen. Ook in Nederland en daarbuiten zijn er zeer gerenommeerde bedrijven die het retippen van de stylus van de Benz kunnen verzorgen. Het element is verder absoluut technisch 100% in orde, ophanging, cantilever ect,, zijn 100%, het betreft dan ook "alleen" retippen,!

De Benz Micro Glider L2 is op zichzelf een klassieker, dit daar deze de eerste serie/uitgave van de later uitgebrachte versie betreft. Deze die voorafgaand op de latere S serie zijn prestaties op de Vinyl wereld zich heeft bewezen. Na alleen retippen van de stylus is deze nieuw en klaar voor de volgende 15+ muzikale jaren.

Na retippen van deze Benz Micro Glider L2 betreft dit gelijk een gezonde investering, dit daar u ten alle tijde u uitgave voor deze altijd weer terug krijgt, het betreft dan ook één van de beste series van Benz, de meest succesvolle L2, de voorloper en aangever van de later opnieuw uitgebrachte S serie, deze laatste heden geprijsd op €1280,00.

Ik ben zelf al zo`n 42 jaar actief audiofiel, heb met vele elementen gespeeld, maar na beluisteren van deze Benz ben ik in 15 jaar nooit meer van element gewisseld. Dit daar dit element een ongeëvenaarde Analytische en eerlijke dynamische weergave ter gehore brengt van ongekende klasse, dit met een muzikaliteit die absoluut de voetjes ritmisch doet mee tappen,,,!

Zie internet betreft de specificaties en de vele recensies over dit meesterlijk kunststukje!

Prijs voor deze zeer nette en absoluut technisch perfecte storingsvrije Benz Micro Glider L2, deze in de geheel bijbehorende originele verpakking met idem fabriekspapieren, €295,00, Vaste prijs!

Gewenste detail foto`s bij serieuze interesse op te vragen! Deze via Whatsapp u gemakkelijk aan te geven!

Op onzin word niet gereageerd!
EDITORS' CHOICE