Gamut RS3i

919 x bekeken | geplaatst op 10 januari 2019

€ 14.000,-kenmerken

Merk GamuT
Categorie Luidspreker front
Type RS3i
Serienummer 784
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 10-01-2019

Beschrijving


Een set GamuT RS3i top monitor luidspreker, welke wij nieuw geleverd hebben, maar ingeruild hebben vanwege een upgrade. Uitaard inclusief stands en de houten kist.
Liefhebbers van een top-monitor kunnen niet om deze geweldenaar heen. De speaker is onherroepelijk verbonden met de waanzinnig goed klinkende stands. Mede door een vernuftig ontkoppelingssysteem van deze stands, krijgt deze speaker een intense drive en ritme en precisie.
Maar zonder een moment te vergeten dat de muzikaliteit voorop staat en dat beleeft u vanaf de eerste seconde. Een set speakers die zichzelf totaal wegcijfert in de ruimte. Super verfijnd en wereldklasse. GamuT speakers klinken niet als een paar speakers in een luisterruimte, maar als muziek in een luisterruimte! Daarmee behoort GamuT intussen alweer een tijd tot de wereldtop.
Wanneer u een luisterruimte binnenloopt en de RS3i staat te spelen, dan bent u verbaasd dat de weergave door ‘slechts’ een monitor luidspreker geproduceerd wordt. Zo dynamisch, zo immens, zo groots, zo snel en desgewenst, zo luid. Wat je je ook realiseert, is dat naast de muziek, ook de omgeving aanwezig is, op een manier die spectaculair goed is.

Aanbieder


Audio21
donderdag weer open
Groteweg 21
8191 JS Wapenveld
EDITORS' CHOICE