3 sets Art Speak Zilver Solid Core 2, Interlinks, met 3 bijpassende powercords

279 x bekeken | geplaatst op 1 maart 2019

€ 695,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Interlinks
Type Art Speak Zilver solid core-2 interlinks en mede powercords copper+
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 01-03-2019

Beschrijving


Ter overname aangeboden wegens overgaan naar HT opzet.

3 sets Art Speak Zilver Solid Core 2, Interlinks. (Recentste versie)
3 x Art Speak powercords, (recentste versie) dit de *Copper+ serie*

De interlinks:
Deze bestaat uit Intern 2 massieve zilveren leaders, deze 99.999 % puur zilver. Beide afzonderlijk afgeschermd met een teflon mantel en
daarover een metalen/koolstof houdende mantel, deze op één zijde gesoldeerd/gemonteerd op de connector, hierdoor ontstaat een A-symmetrische interlink, de buitenmantel is mede van gevlochten teflon.
Dit de meest fraaiste interlinks die er zijn op muzikaal gebied! De werkelijk audiofiel/high-end hoog segment merken/interlinks gebruiken deze techniek dan ook bijna allemaal. Dit daar deze wijze van opbouw de meest fraaie muzikaliteit ter gehore brengt, dit daar deze techniek het afvoeren/doorgeven van RF/interferentie signalen zeer fraai elimineert. Mocht u niet bekend zijn met dit fenomeen, informeer uzelf hierover om even te Googlen, (a-symmetrische interlinks) u zult daardoor betreft deze techniek uitgebreid ingelicht worden.
,
(Echter, een goede interlink kabel bestaat niet uit één ader. Immers: er is altijd een plus, een min en een afscherming mantel. Bij Art Speak bestaat de kabel uit een tweetal solid core zilverkabels, individueel afgeschermd met onder andere teflon, en de mantel die aan één zijde is bevestigd: de versterkerkant. Om de gehele kabel bevindt zich nog een afschermende, koolstofhoudende buitenmantel. De richting betreft aansluiting is van belang, Art Speak kabels (interlinks) spelen altijd met de RCA-zijde van de aangesloten/gesoldeerde mantel aan de versterkerzijde" dit semi-gebalanceerd, het beste en mooiste wat er is op interlink gebied.

Nieuwprijzen interlinks zilver-2 Sets:
Set a 50cm Nwpr €199,00
Set a 70cm Nwpr €239,00
Set a 80cm Nwpr €259,00

Recent (12-2018) zijn de 3 sets geheel gereviseerd, dit inhoudend, nieuwe interne teflon bemanteling, alle leaders doorgemeten en de sets voorzien van 12 nieuwe originele connectoren, afgemonteerd met silversoldeer, en uiteraard deze fantastisch klemmend! De 3 sets zijn gereviseerd door Louis Raatjes/Art Peak zelf! (Zie foto betreft factuur/datum)
3 sets Interlinks van absolute High-End kwalificering en alle drie de sets weer als "nieuw"! (Uiteraard bij Art-Speak de revisie van deze interlinks na te vragen/te controleren!)

Mede 3 bijbehorende Art Speak powercords hierbij te koop aangeboden bij de 3 sets interlinks, deze zoals eerder genoemd betreft type in bovenstaand voorwoord. De powercords hebben exact dezelfde techniek en invloed betreft klank als de interlinks, dit wat deze combinatie subliem aanvult. Dit geheel dan ook vrij van kleuring en geen enkele vorm van smering door overisolatie en hierdoor kleuring in de weergave, dit wat menige tuinslangdikke blingbling bekabeling die dan ook nog het veelvoudige moeten kosten dik maar dan ook dik het nakijken geeft betreft muzikaliteit,,,De a-symmetrische aansluiting/mantel aangesloten op de stekkerzijde vangt/filtert de RF/interferentie signalen op en voorkomt daarmee dat deze mede niet worden doorgelaten in het signaal van de powercords,,een sublieme techniek die nogmaals menige zogenaamde exotische bekabeling het nakijken geeft,,,,Deze interlink/powercord combinatie moet u werkelijk gewoon horen/beluisteren,, ik beleef de muzikale wereld van high-End hifi al ruim 38 jaar en heb vele exotische merken met hun idem idiote prijzen beluisterd en dan ook "voorbij" horen gaan!,,

(Deze + uitvoeringen hebben dan ook een extra afscherming, dit zorgt bij voorversterkers, dac’s e.d voor meer diepte en ruimte weergave.
De gewone variant heeft 3 aders, de + variant heeft 3 aders met een extra mantel, deze die aan 1 zijde is verbonden aan de aarde (semi gebalanceerd)

Huidige prijzen Art-Speak Powercords Copper+:
2x 1.0mtr Nwpr €129,00 Pstk
1x 1.6mtr Nwpr €169,00

De man achter Art Speak, Louis Raatjes, houdt van muziek. Hij is zelf muzikant, slagwerker, en beschikt – zo heeft een gehoortest uitgewezen – over een relatief absoluut gehoor. Of is dat wellicht een vloek, want elk foutje in de opname wordt daardoor uitvergroot. Faseverschillen, foutieve instelling van volume of zelfs de opstelling van een orkest tijdens de opname; hij hoort alles. Louis modificeert apparatuur, maar heeft ook een interessante kabelserie in het productgamma.

Louis Raatjes, een begrip in audioland. Zijn kabels worden gebruikt bij vele muzikanten thuis, dit om een reden, ze zijn enorm muzikaal en machtig neutraal! Al het mooie van massief zilver, dit vloeiend, ruimtelijk, natuurlijk en ongelooflijk fraai gedetailleerd!

Voor de kenners is uiteraard geen verdere info nodig!

Nwpr van het aangebodene €1.124,00

Nu vaste prijs, €695,00 voor het totaal, uiteraard in " nieuwstaat!,,

Beluisteren van de bekabeling is uiteraard mogelijk, deze eventueel aangesloten op uw eigen apparatuur. (Hoog High-End segment luidsprekers aanwezig!)

Op de zaterdag of zondag is de bekabeling te beluisteren,,. Dit uiteraard geheel vrijblijvend. De koffie staat klaar! Gewoon luisteren naar gedeelde passie " muziek"!

*Geen losse verkoop van het aangebodene!*

Op onzin email word uiteraard niet gereageerd!,,

Zie ook mijn andere advertentie`s!
EDITORS' CHOICE