Kii three plus kii controller en Kii stands

936 x bekeken | geplaatst op 1 maart 2019

€ 10.500,-kenmerken

Merk Kii Audio
Categorie Luidsprekersets
Type
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2018
Geplaatst op 01-03-2019

Beschrijving


De Kii Three compleet met controller en stands in kleur rood. Aankoopbon etc aanwezig, 4 mnd oud. dus in Nieuwstaat.
Een systeem voor de liefhebber.

In deze samenstelling is de aanschafpijs 14000,=
Incl. Audioquest bekabeling.

Algemeen : Volledig Actieve en DSP gecorrigeerde standmound luidspreker. Klein van formaat, reusachtig qua klank.

Techniek : De Kii Three is het meesterwerk van de Belgische ontwerper Bruno Putzeys. Het is een compacte luidspreker, die werkelijk tjokvol techniek zit. Zeer speciaal aan de Kii Three is de fasecorrecte weergave, zonder timingfouten.
Het fasegedrag is nagenoeg perfect over de gehele frequentieband. Maar het meest bijzondere aan de Kii Three is nog de bassafstraling. Bij elke conventionele luidspreker, passief of actief, straalt de bass, zo pak hem beet onder de 200Hz, rondom af de kamer in. Deze basstonen weerkaatsen tegen wanden, vloeren en plafonds, en versterken en verzwakken de bass, afhankelijk van waar je staat.

Bij de Kii Three wordt ook de Bass, tot zo`n 40Hz naar voren afgestraald. Een eenvoudige oplossing is dit echter niet. De Kii Three is een 3 weg luidspreker, voorzien van een joekel van een DSP, 6 DA Converters, voor elke luidsprekerunit 1, en 6 analoge Ncore eindversterkers van 240 watt elk. U sluit de Kii Three bij voorkeur aan via de Kii Control, op uw Streamer rechtstreeks via USB, ook zijn er analoge ingangen aanwezig. U kunt dan de kii Three aansluiten op uw analoge voorversterker. Via de Controller loopt het digitale signaal over een UTP kabel naar de ene speaker en dan via een UTP kabel door naar de andere speaker. Stroomkabel aansluiten, en spelen maar.

Luisteren : De Kii Three laat zich uitstekend plaatsen in zowat elke kamer. Omdat de Kii Three de kamer amper meeneemt bij de muziekweergave, kunnen je bijna overal een optimaal resultaat verkrijgen. Het eerste wat opvalt is de bassweergave. Deze is grafdiep en mooi zuiver, en zonder overhang. De bass start en stopt zeer snel en is overal in de kamer waarneembaar. Het tweede wat opvalt is de dynamiek. U kunt echt behoorlijk luid spelen met de Kii Three. Niet te geloven dat dit grootse geluidsbeeld uit deze compacte luidspreker komt. Tikken op een drumstel klinken levensecht in uw woonkamer. Het derde wat opvalt is de zuiverheid van het systeem. De Kii Three klinkt zeer schoon, zonder glazig te klinken. Het maakt niet uit of u nu Klassiek, Jazz, Pop.

Specificaties :

Merk : Kii Audio
Model : Three
Type : 3 Way DSP Aktieve Standmount Luidspreker
Technische Conditie : 10/10
Visuele Conditie : 10/10

Garantie Fabrikant : 56 Maanden
Ingangen : UTP vanuit Kii Control, Analoog XLR, AESEBU
Uitgangen : UTP uit naar Kii Three rechts of links
Gewicht : 18 Kg Netto per speaker
EDITORS' CHOICE