Puur zilveren interlink 999/9 RCA Lock

512 x bekeken | geplaatst op 27 april 2019

€ 160,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Interlinks
Type RCA fijn zilver 999/9 interlink
Serienummer fijn zilver 999/9
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2019
Geplaatst op 27-04-2019

Beschrijving


Zilver voorkomt veroudering en levert een schoner signaal, hoe meer er wordt toegepast des te beter het resultaat.Fijn zilver is zilver in zijn puurste vorm en uitstekend geschikt voor high-end prestaties.
Robuuste 10 mm. solid core fijn zilveren PTFE air tube interlink, afgemonteerd met zwaar vergulde 24K rca lock systeem aansluitingen met uitstekende klem eigenschappen.
Een uitstekende fijn zilveren interlink met onder de zwart/zilver mantel een vertind/koperen afscherming om storingen van buitenaf perfect tegen te gaan.(zie foto 5)
Deze interlink presteert voortreffelijk in het hoge gebied waarbij het midden en hel laag zeker niet worden vergeten.Een uiterst open 3 D geluidsbeeld wordt weergegeven en ook de kleine details uitstekende hoorbaar zijn.
Wordt geleverd inclusief een signaal richting zodat deze uitstekende high-end interlink uit het hoge A segment na het een keer te verwijderen weer op de juiste manier kan worden aangesloten,aangezien na het inspelen van deze fijn zilveren interlink een signaalrichting is ontstaan.
Inclusief een certificaat van echtheid is bij de levering inbegrepen.
De prijzen zijn per set vanaf 50 cm. prijs 160,-
Indien er vragen zijn is dit uiteraard mogelijk
Vriendelijke groet,
Jan
EDITORS' CHOICE