Naim Hicap DR 2015

856 x bekeken | geplaatst op 29 mei 2019

€ 1.000,-kenmerken

Merk Naim Audio
Categorie Externe voedingen
Type Hicap DR
Serienummer 386867
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 29-05-2019

Beschrijving


Bij Naim (wat altijd een beetje eigenwijs is ;-) ) heb je de mogelijkheid om de apparatuur te upgraden met een aparte voeding. En niet zomaar een voeding zie onderstaand relaas van de recencent.


Conclusie
Het is voor een recensent altijd lastig om veranderingen in de weergave te omschrijven zonder meteen in audiofiele clichés te vervallen. Ik kan de werking echter niet beter uitleggen dan te zeggen dat de muziek ‘echter en geloofwaardiger’ wordt met een HiCap DR. Ik hoor je al zeggen: “1678 euro is veel geld voor een losse voeding!”. Toch ga ik je vertellen dat dit de beste upgrade is die je voor je Naim apparaat kunt doen. Stel de aanschaf van die exotische kabels of zelfs een duurder mo- del uit het Naim assortiment maar uit. Luister eerst maar eens naar het effect van een Naim DR-voeding. De HiCap DR laat mijn Supernait niet zomaar beter klinken, hij tilt de muziekweer- gave naar een compleet ander niveau!

Overigens zijn ze tegenwoordig 1750 euro. En je kunt er twee aparaten van Naim op aansluiten. DE CHORD REFERENCE SNAIC KABELS MAKEN HET HELEMAAL COMPLEET DIE VERHOGEN DE GELUIDSKWALITEIT MET NOG EEN BEHOORLIJKE FACTOR. Geluid van de gehele installatie is echt fenominaal kom gerust luisten.

Dozen en kabels gewoon aanwezig is Nederlands ingekocht.


Naim Hicap DRNaim Hicap DR. Externe voeding voor voorversterkers. Hoewel de meeste voorversterkers van Naim worden gevoed uit de eindversterkers is het altijd beter dit te doen vanuit een aparte kast met een extra grote ringkern tranformator en en afvlakcondensatoren voor een ultieme stabiliteit. Zoals Naim zelf zegt: improving timing, dynamic range,clarity and order.Particularly complex music becomes both easier to understand and listen to. De voeding maakt het ook mogelijk de voorversterker onder spanning te houden terwijl de eindversterker wordt uitgezet.
Specificaties
ultra low noise voeding voor Naim voorverstrekers en crossovers
Uitgangsvermogen: 2 x 24 Volt
Energie gebruik: ca 30 Watt

Fysiek
Afmetingen: 87 x 207 x 314mm (H x W x D)
Gewicht: 7,4 KG
Kleur: zwart

Foto achterkant is van internet, kan niet bij de achterkant komen zonder deh hele boel los te halen.
EDITORS' CHOICE