Wireworld Eclipse 7 luidsprekerkabel

273 x bekeken | geplaatst op 15 juni 2019

€ 700,-kenmerken

Merk Wireworld cable
Categorie Luidsprekerkabels
Type Eclipse
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2018
Geplaatst op 15-06-2019

Beschrijving


De Eclipse 7-kabel heeft unieke platte ontwerpgeleiders die zijn gemaakt van Ohno Continuous Cast Copper-geleiders (OCC) met een doorsnede die overeenkomt met een conventionele 10-gauge ronde geleider. Elke geleider is geÔsoleerd in polyethyleen om de capaciteit en diŽlektrische absorptie voor schonere hoge frequenties te verminderen. Het beschikt ook over de Composilex 2 isolatietechnologie, die het tribo-elektrische geluid van conventionele isolatiematerialen minimaliseert en nu wordt geleverd met Octo DNA Helix-ontwerp, dat Wireworld heeft gecreŽerd voor een efficiŽnter kanaal voor elektromagnetische energie, waardoor meer van de delicate informatie die creŽert wordt behouden.

Lengte: 2 x 2,5 meter

Keuze met spades of bananas

Nieuwprijs Euro 1549,= Vraagprijs Euro 700,=

Compleet met originele verpakking !

Google voor meer info en fantastische testen van deze kabel !

Hometheaterhifi

WIREWORLD ECLIPSE 7 SPEAKER CABLES REVIEW

YONGKI GO, PH.D.JANUARY 22, 2018AUDIO CABLES

De stevig gebouwde en massief ogende Wireworld Eclipse 7 luidsprekerkabels blijken tijdens mijn evaluatie een uitstekende prestatie te leveren. Als rechtvaardiging van de ontwerpfilosofie en de engineering achter het ontwerp, vertonen deze kabels neutrale en uitgebalanceerde eigenschappen. Ze zijn uitstekend in het overbrengen van transparantie en verfijnde details, waardoor de muziek luisterervaring verbetert. Hoewel sonische perceptie relatief is, overtuigen de Eclipse 7-luidsprekerkabels me dat ze een waardige hoorbare verbetering van iemands hifi-systeem naar voren kunnen brengen. Ze zijn op geen enkele manier goedkoop, maar als je op zoek bent naar luidsprekerkabels die de beste sonische prestaties van je systeem kunnen brengen, moet je deze kabels op je auditielijst plaatsen.

Specifications:

ē Conductor type: Ohno Continuous Cast Copper conductors (OCC)
ē Gauge: 10 AWG - 4.8mm2
ē Insulation: Composilex 2 Insulation reduces interference and greatly improves performance
ē Cable Design: Octo DNA Helix creates a more efficient channel for electromagnetic energy, thereby preserving more of the delicate information that creates higher fidelity
ē Low inductance flat conductor design provides higher fidelity than conventional cables
ē Flat conductors are stacked and twisted together inside round PVC jacket
EDITORS' CHOICE