PIONEER SC-LX86 IN MINT CONDITIE

201 x bekeken | geplaatst op 16 juni 2019

€ 650,-kenmerken

Merk Pioneer
Categorie AV Receiver
Type sc-lx86
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2012
Geplaatst op 16-06-2019

Beschrijving


Versterker in onberispelijke staat !
niet rokers ....
https://www.whathifi.com/pioneer/sc-lx86/review

De nieuwe Pioneer SC-LX86 is een 9.2 kanaals A/V receiver. Dankzij zijn verbindings-, content- en bedieningsmogelijkheden en ongeŽvenaarde geluids- en beeldprestaties heeft de Pioneer SC-LX86 het potentieel om het nieuwe entertainmentcommandocentrum van de consument te worden. De Pioneer SC-LX86 geeft uiterst efficiŽnt een zuiver en krachtig geluid weer met de hulp van de toonaangevende en nog beter afgestelde Direct Energy HD-versterkers van Pioneer (klasse D).

De Pioneer SC-LX86 is uitgerust met geavanceerde netwerk- en instellingsopties, zoals Apple AirPlay, DLNA 1.5, Windows 7, internetradio, PC Setup control, autokalib

LEES VERDER
ratie voor Advanced MCACC, meerdere HDMI-uitgangen en de toonaangevende Pioneer-apps voor de iPad, iPhone, iPod (waaronder iControlAV2012 en Air Jam) en Android smartphones.

Om te garanderen dat je de allerbeste home-entertainment ervaring beleeft, beschikken de drie topmodellen over een THX-certificaat. Bovendien is de Pioneer SC-LX86 extra fijn afgesteld in de AIR Studios.

Om de mogelijkheden van je geavanceerde beeldscherm te optimaliseren is de Pioneer SC-LX86 geschikt voor 4k pass through.
Gebruikers van de Pioneer SC-LX86 kunnen een volwaardig 5.1-systeem opzetten en de resterende kanalen gebruiken voor extra zones of ruimtes. Bovendien houden ze met de receiver en/of een smartphone met de iControlAV2012-app eenvoudig de controle over elke zone.

De SC-LX86 is uitgerust met een asynchrone USB-DAC. Daardoor kun je deze receiver via USB rechtstreeks aan een PC koppelen. Bovendien ondersteunt deze technologie muziekbestanden tot 192 kHz/32 bit.

De Pioneer SC-LX86 is uitgerust met een Mobile High-Definition Link (MHL). Dat betekent dat je ook smartphones met de receivers kunt verbinden en als extra entertainmentkanaal (audio en video) kunt inzetten. De receiver ondersteunt content tot 1080p (video) en 7.1-kanaals HD-audioresolutie op mobiele toestellen met Android. Bovendien laadt de batterij van je smartphone op en kun je het toestel als afstandsbediening gebruiken. Een MHL-kabel (1 m) is inbegrepen.

De Pioneer SC-LX86 biedt de mogelijkheid om verschillende audio-, video- en bedieningssignalen in te stellen voor verschillende zones. Hierbij gaat het om maximaal drie zones voor audio. De SC-LX86 beschikt bovendien over een HDMI-uitgang voor een vierde zone.
EDITORS' CHOICE