Magico A3

1546 x bekeken | geplaatst op 22 juli 2019

€ 10.900,-kenmerken

Merk Magico
Categorie Luidspreker front
Type A3
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2019
Geplaatst op 22-07-2019

Beschrijving


De nieuwe A3 is een bijzonder project van het Amerikaanse Magico. Ze wilden een full range speaker maken, die toch nog betaalbaar zou zijn (wat natuurlijk een relatief begrip is..) De Magico A3 zit tussen de S3 MK1 (€ 29,900,-) en de S3 MK2 (€ 36.500,-) Zo beschikt hij wel over de nieuwere Graphene woofers en het vernieuwde motorsysteem voor de tweeter, maar heeft de Beryllium tweeter geen diamant coating.

Voor de initiële vraagprijs bleek dit helaas niet te bouwen, waardoor Magico de prijs heeft moeten verhogen. De huidige nieuwprijs bedraagt € 16.900,- en in vergelijking met andere speakers in die prijsklasse, is dat nog steeds een zéér concurrerend aanbod. Zo blijkt, want levertijden bedragen nog steeds > 6 maanden ondanks de opgeschroefde productie.

Mijn set is vlak na de release besteld, echter was de A3 toen al zo gewild dat het nog bijna een jaar geduurd heeft voordat mijn speakers eindelijk geleverd werden! De speakers zijn door mijzelf aangekocht bij een erkende Nederlandse Magico dealer en zijn begin maart dit jaar bezorgd.

De speakers staan in een rook- kind- en huisdiervrije woning, zijn nooit verplaatst en verkeren in niks minder dan absolute nieuwstaat. Ik heb alles bewaard, ook de verpakking. De speakers zijn als nieuw te beschouwen. Uiteraard krijgt u ook de aankoopnota en het garantie bewijs erbij.

Contact bij voorkeur telefonisch.
Mijn prijs is een richtprijs, ik sta open voor onderhandeling, maar wel realistisch ;-)

Inruil van audio apparatuur of speakers is eventueel bespreekbaar, echter met de volgende opmerkingen : ik accepteer een inruil om het door te verkopen en ik vraag u om zelf met een concreet aanbod te komen.
EDITORS' CHOICE