Cambridge Streammagic 6

264 x bekeken | geplaatst op 22 augustus 2019

€ 325,-kenmerken

Merk Cambridge Audio
Categorie Netwerkspelers
Type Stream Magic 6
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2014
Geplaatst op 22-08-2019

Beschrijving


Streamer met een fraai geluid. Geen digitale scherpte die veel spelers hebben. Heb er nu 2 en doe er een weg. Deze streamer is vooral makkelijk in gebruik. Werkt prima met NAS maar dat is niet vereist. Je kunt er 2 maal een usb hdd aanhangen. Heb je een grote collectie: 2 maal 2 tb gaat makkelijk en via usb hub kun je nog meer schijven aansluiten. (Ik speel momenteel met 5 tb aan muziek op externe usb hhd, geen gedoe met Nas)
Met de Streammagic app is bediening makkelijk en plezierig. Eigenlijk nooit stroringen. Sluit de speler aan op je netwerk en je kunt al muziek beluisteren. Makkelijk dus. Niet voor niets scoorde de Streammagic het beste in test van de consumentengids. Evt kan ik een 2 tb usb hdd mee leveren voor kleine meerprijs.
Als je wilt streamen maar je ziet op tegen de techniek, wat helemaal niet nodig is, kan ik tegen vergoeding de Streammagic bij u thuis aansluiten en demonstreren.
De Stream Magic is vele malen zeer goed getest.
What Hifi: Cambridge Audio Stream Magic 6 review
Best streamer £600-£1000, Awards 2013. Looks good, sounds great, easy to use – a runaway success Tested at £699
Solid build, looks smart
Endless inputs and outputs
Very flexible
sounds excellent
Now has gapless playback
Spotify werkt natuurlijk ook op deze speler, evenals internetradio. Bovendien kan hij dienen als dac met 2 inputs. Met afstandsbediening natuurlijk.
Kijk op : https://www.youtube.com/watch?v=2gnDtJxknyo om te zien hoe simpel bediening gaat. Nb op filmpje werken ze nog met oude app, er is nu een nieuwe die veel fijner werkt. Cambridge audio heeft in loop der jaren app steeds geupdate, en zeer recentelijk nog.
Was 900 euro maar nu weg voor 325.
EDITORS' CHOICE